THAI Airways vanaf Dusseldorf

thai-airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Update 23 sep 2014: THAI Airways heeft besloten om deze vluchten toch niet te gaan uitvoeren. 

De Thaise nationale luchtvaartmaatschappij THAI Airways, keert terug op Düsseldorf sinds november 1990. Het Star Alliance lid heeft in haar schema de route Bangkok – Düsseldorf (BKK – DUS) opgenomen vanaf 2 december 2014. De route zal vier keer per week worden uitgevoerd met een Boeing 747-400. Op dit moment is er geen enkele direct vlucht vanaf Düsseldorf naar Bangkok.

Düsseldorf en Frankfurt

Voor THAI Airways zal dit de terugkeer betekenen naar Düsseldorf. In de zomer van 1990 onderhield de luchtvaartmaatschappij twee wekelijkse vluchten uit tussen Bangkok – Helsinki – Düsseldorf met een DC10. Het schema voor de vier wekelijkse vluchten zal er als volgt uitzien:

TG926 BKK0055 – 0700 DUS
TG927 DUS1315 – 0550+1 BKK

Om deze vluchten mogelijk te maken zal THAI Airways een aantal vluchten schrappen naar Frankfurt. De vluchten van Thai Aiways met vluchtnummers TG922/923, zal na 1 december worden teruggebracht van dertien naar zeven wekelijkse vluchten.

Reserveringssysteem Thai Airways

De vluchten naar Düsseldorf zijn nog niet terug te vinden in GDS noch open voor reserveringen. Om deze reden is er een grote mogelijkheid dat Thai Airways nog iets wijzigt aan het schema op korte termijn. Zodra de vluchten zijn toegevoegd in het reserveringssysteem van Thai Airways, kun je tickets boeken via deze link.

THAI Airways
THAI Airways

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *