TAP Portugal Krijgt Nieuwe Business Class

tap-portugal-nieuwe-business-class-2

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

TAP Portugal krijgt een nieuw business class product volgens thedesignair. Het gaat daarbij om een aantal toestellen van TAP Portugal zelf. De maatschappij heeft namelijk ook twee vliegtuigen van AZUL in haar vloot vanwege de beperkte internationale vloot.

TAP Portugal nieuwe business class

Op dit moment heeft de maatschappij stoelen in haar business class die niet volledig vlak kunnen. De twee vliegtuigen van AZUL hebben wel een business class die volledig plat kan. TAP Portugal zal op zeven van haar A330 toestellen de nieuwe business class stoelen installeren. De toestellen die niet de nieuwe toestellen krijgen zullen naar alle waarschijnlijkheid vervangen worden door de A330-900 in de komende jaren. De AZUL toestellen vliegen momenteel tussen de Verenigde Staten en Europa. Echter heeft TAP er wel een handje van om de toestellen last-minute te wijzigen, waardoor het voorkomt dat je in een slechtere business class zit.

De maatschappij zal in 2017 beginnen met het ombouwen van de toestellen en dit zal eind 2017 klaar zijn. Met de ombouw zal er een galley en een kledingkast verdwijnen, waardoor de business class zal bestaan uit 25 stoelen. De toestellen hebben op dit moment 24 business class stoelen aan boord.

De business class stoelen die TAP gaat installeren zijn de Thompson Vantage stoelen. Deze stoelen kun je ook vinden op vluchten van Aer Lingus, Delta Airlines en Brussels Airlines. Hieronder zie je een afbeelding van de nieuwe stoel. Deze is echter nog niet voorzien van de kleuren en de afwerking die je gaat tegenkomen aan boord van de maatschappij. In een aantal stoelen zit je alleen en heb je meer ruimte aan de zijkant, maar er zijn ook stoelen waar je naast elkaar zit. Deze stoelen kun je dan ook het beste boeken als je samen reist.

TAP Portugal nieuwe business class

 

De luchtvaartmaatschappij zal ook het interieur vervangen van haar A320 vloot. Dit programma zal in de komende dagen starten en de verwachting is dat de ombouw voor zowel de A320 familie als de A330 toestellen eind 2017 klaar zijn.

Heb jij wel eens met TAP gevlogen? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *