SPG Hot Escapes Week 5

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

De site laat toe om gemakkelijk te zoeken naar de SPG Hot Escapes
De site laat toe om gemakkelijk te zoeken naar de SPG Hot Escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

 

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

 

In totaal staan er in deze promo dit keer 239 hotels, verspreid over de verschillende regio’s ter wereld:

 • Afrika & Midden-Oosten: 12 hotels
 • Azië: 4 hotels
 • Europa: 27 hotels
 • Mexico & Zuid-Amerika: 7 hotels
 • Noord-Amerika: 186 hotels

 

Alle wereldwijde deals overzichtelijk in kaart gebracht
Alle wereldwijde deals overzichtelijk in kaart gebracht

 

Als we dan de focus even verleggen en enkel naar Europa kijken dan kunnen we zien dat er er dit keer ook 2 hotels in Nederland op de lijst staan, namelijk het W Amsterdam en het Sheraton Amsterdam Airport hotel.

Deze keer ook 2 hotels uit Amsterdam op de lijst!
Deze keer ook 2 hotels uit Amsterdam op de lijst!

 

Een besparing van 20% op de rate bij W Amsterdam
Een besparing van 20% op de rate bij W Amsterdam

 

Een aantal andere “goeie” deals zijn te vinden in Oost-Europa waar deze keer het Sheraton hotel in Krakow aan een goedkope rate te boeken is en het W hotel in St. Petersburg.

SPG Hot Escapes Sheraton Krakow
Een nachtje Sheraton voor 55 euro!

 

Ook bij het W hotel in St. Petersburg krijg je een korting van 20%
Ook bij het W hotel in St. Petersburg krijg je een korting van 20%

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Ons excuus voor de late melding van deze promotie, want je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Vanaf volgende week zullen we wekelijks de beste deals voor je uit kiezen! Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Reacties

 1. MarcoK zegt

  Interessant! Ik heb me eigenlijk nog nooit in hotelprogramma’s verdiept gezien ik m’n overnachtingen meestal via Pointshound, Rocketmiles en Kaligo boek. Echter lijkt het wel leuk om me hier een keer verder in te verdiepen.

  Dus naast de hoge korting spaar je tegelijk ook punten voor het loyaliteitsprogramma of bestaat en/en in dit geval niet?

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Hi Marco, het is in dit geval een en/en geval situatie 🙂 Bij mij persoonlijk is het lang geleden dat ik nog bij SPG geslapen heb, dus ik ben de feeling kwijt voor het aantal punten dat je per overnachting spaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *