Miles & More Mileage Bargains Februari

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een nieuwe maand betekent ook weer nieuwe “Mileage Bargains” van Miles & More, het loyalty programma van Lufthansa. Deze Mileage Bargains zijn boekbaar vanaf 1 februari tot en met 29 februari. De reis-periode is tussen 1 juni en 15 juli 2016.

Een aantal voorbeelden:

  • Brussel – Bogota in Business voor 70.000 mijlen
  • Brussel – Dubai in Business voor 40.000 mijlen
  • Brussel – Panama-Stad Tocumen in Business voor 60.000 mijlen
  • Brussel – Toronto-Pearson in Business voor 55.000 mijlen
Alle business class deals in een mooi overzicht
Alle business class deals in een mooi overzicht

De mijlen promoties van februari zijn te vinden in de sectie van de huidige aanbiedingen op deze link, klikt daar eerst op ‘Gebruik mijlen’ en dan links onderaan op ‘Huidige aanbiedingen’.

 

M&M Huidige Aanbiedingen

 

Het loont eigenlijk niet de moeite om naar award vluchten in economy te kijken aangezien de belastingen en toeslagen dikwijls meer bedragen dan het ticket in economy class in werkelijkheid kost. Dan kan je beter naar de deals in business class kijken en afwegen of het bedrag van de bijkomende kosten de investering van jouw gespaarde miles waard is.

 

Via het menu kan je makkelijk een keuze maken uit de economy of business class deals
Via het menu kan je makkelijk een keuze maken uit de economy of business class deals

 

Als je veel Miles & More mijlen hebt, kijk dan niet enkel naar de Mileage Bargains, maar kijk ook eens naar alternatieve routes via andere Star Alliance partners, je kan de mijlen namelijk gebruiken bij alle maatschappijen die lid zijn van de Star Alliance. Via de Meilenrechner site van Lufthansa kan je heel snel uitrekenen hoeveel mijlen je kwijt bent voor een bepaalde route.

 

De gebruiksvriendelijke Meilenrechner site
De gebruiksvriendelijke Meilenrechner site

 

Ik zal in een toekomstig artikel dieper in gaan op het gebruik van de Meilenrechner en hoe je aan de hand van de gevonden routes dan vluchten kan boeken.

Zoals bij elke promotie bestaan er  ook voor deze een aantal voorwaarden, een gedetailleerd overzicht per airline van de Miles & More groep is te vinden op deze link. Ben jij van plan om een Mileage Bargain te boeken of heb je ervaring met het boeken van een award via deze weg, aarzel dan niet om het ons te laten weten in het forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *