SPG Hot Escapes Week 27

spg hot escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 40 hotels op de kaart. De VS heeft wederom het grootste aanbod qua hotels, gevolgd door Europa en Azië:

  • Azië: 10 hotels (één hotel in China staat niet op de kaart)
  • Europa: 17 hotels
  • Mexico: 1 hotel
  • Midden-Oosten: 1 hotel
  • Noord-Amerika: 10 hotels
  • Zuid-Amerika: 1 hotel

spg hot escapes

spg hot escapes

In de Benelux staan er deze week 5 hotels op de lijst waarvan 4 hotels in België. De hotels zijn allemaal gelegen in Brussel en de prijzen voor een overnachting variëren tussen de 56 en 90 euro. Een goedkope manier om Starpoints te verzamelen of indien je nog een aantal nachten nodig hebt om jezelf te herkwalificeren voor elite status.

spg hot escapes

 

Een oude bekende keert weer terug op de lijst van de SPG Hot Escapes en dat is het Sheraton Amsterdam Airport hotel, wat dit jaar al talloze keren in de aanbieding is geweest. Deze week is het hotel te boeken aan een rate van 106 per nacht.

spg hot escapes

 

Zoals elke week zijn er weer een aantal “Featured Deals” in Europa. Deze week staan er wederom 2 hotels uit Frankrijk op de lijst, beiden gelegen in Parijs. Ze hebben al een aantal keer bij de featured deals gestaan. Nieuwkomer in deze lijst, is het Hotel Grand Bretagne, wat in tegenstelling dat de naam doet vermoeden niet gelegen is in Frankrijk… maar in Athene! Het maakt deel uit van het “A Luxury Collection” merk van SPG en is te boeken aan 209 euro per overnachting.

spg hot escapes

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *