SPG Hot Escapes Week 20

spg hot escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 44 hotels op de kaart, verspreid over heel wat continenten:

  • Afrika: 1 hotel
  • Azië: 6 hotels
  • Centraal-Amerika: 1 hotel
  • Europa: 6 hotels
  • Mexico: 1 hotel
  • Midden-Oosten: 1 hotel
  • Noord-Amerika: 21 hotels
  • Oceanië: 7 hotels

spg hot escapes

Het aanbod qua hotels is zo’n beetje gelijk verspreid over de verschillende continenten.

spg hot escapes

 

In de Benelux staat er deze maar één enkel hotel op de lijst en dat is het Four Points by Sheraton hotel in Brussel wat te boeken is aan een hele schappelijke prijs van 55 euro per nacht.

spg hot escapes
Voor wie een goedkope overnachting wil in Brussel

 

Daarnaast zijn er een aantal “Featured Deals” in Europa deze week, maar echt goedkoop zijn ze niet te noemen. Het zijn wel allemaal hotels gelegen in Europese grootsteden, waaronder Parijs waar je een overnachting kan boeken in het bekende Westin hotel voor 266 euro per nacht. Hier betaal je anders 369 euro per nacht. Bovendien kan je in Parijs eventueel ook terecht in het Le Méridien hotel aan 144 euro per nacht of als je verkiest om in Barcelona te overnachten, dan kan dit eveneens in een Le Méridien hotel voor 187 euro per nacht.

spg hot escapes
Hotels in Barcelona en Parijs deze week

Op de lijst van de SPG Hot Escapes staan deze week een aantal hotels in Australië op de lijst, het betreft 3 Sheraton hotels en één Four Points hotel.

spg hot escapes

Behalve de hotels in Australië staat er deze week ook twee hotels op de lijst die weinig bezocht worden door Europeanen, namelijk Nieuw-Caledonië en Samoa. Het zijn allebei Sheraton hotels, enigste nadeel is dat als je een reis gepland zou hebben naar één van deze bestemmingen dat je dit al veel langer dan 6 weken op voorhand hebt gepland…

spg hot escapes

spg hot escapes

 

 

 

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *