SPG Explore More Promotie

spg explore more promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 12 september is het mogelijk om je voor de nieuwe SPG Explore More promotie te registreren. Je dient lid te zijn van het Starwoord Preferred Guest loyaltyprogramma, daarna kan je jezelf via deze website aanmelden voor de promo.

spg explore more promotie

Je kan tot 1000 punten per verblijf verdienen en daar bovenop kan je 10.000 Starpoints verdienen indien je 25 overnachtingen bereikt. De registratieperiode voor deze promotie loopt vanaf 12 september tot en met 30 november. Het geldt voor boekingen tot en met 15 januari 2018.

spg explore more promotie
Account nummer en e-mail adres invullen en registreren!
spg explore more promotie
Het verdienen kan beginnen

Loont het de moeite?

Als Jan modal zal het moeilijk worden om in de komende 4 maanden veel nachten te boeken bij SPG hotels. Maar als zakenreiziger zijn hier wel wat punten mee te verdienen. Je kan de punten gebruiken om nadien weer hotels te boeken. Ik doe dit zelden bij Starwood.

Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om de Starpoints om te zetten naar air miles. En dit kan gebeuren in een 1:1 ratio. Zo kan je een paar duizend punten overzetten naar je favoriete airline. Dit kan van pas komen als je nog miles tekort komt om een award vlucht te boeken.

Zijn jullie van plan om gebruik te maken van deze promo? Misschien heb je al een aantal boeking gemaakt bij Starwoord, dan zou je gek zijn als je niet registreert. Alle punten die je verdient zijn meegenomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *