Spaar 3x miles naar Nairobi bij Brussels Airlines1 min leestijd

Premium Economy cabine aan boord van de Airbus A330 van Brussels Airlines (Bron: Brussels Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Brussels Airlines hervat in juni de route tussen Brussel en de de Keniaanse hoofdstad Nairobi. Om deze route te vieren kun je tot 3x miles & more miles sparen bij Brussels Airlines.

Brussels Airlines: 3x Miles voor Nairobi

De eerste Brussels Airlines vlucht naar Nairobi vertrekt op maandag 3 juni 2024. Deze route wordt uitgevoerd door een Airbus A330-300, waarvan de maatschappij er negen in haar vloot heeft.

Aan boord van het toestel staan 30 stoelen in Business Class. Daarnaast zijn er 21 stoelen in Premium Economy en 244 in Economy Class. Deze toestellen hebben een aantal jaren geleden een nieuwe cabine aan boord gekregen.

Per week zijn er zes vluchten op de route. Het toestel vertrekt om 10.20 uur uit Brussel en komt na acht uur en vijftien minuten om 19.35 uur lokale tijd aan in Nairobi. Op woensdag maakt de vlucht een tussenstop en duurt de vlucht elf uur en tien minuten. De terugvlucht vertrekt om 22.30/23.40 uur lokale tijd en komt de volgende dag om 05.45/07.55 uur aan in België.

Business Class cabine aan boord van de Airbus A330 van Brussels Airlines (Bron: Brussels Airlines)

Extra Miles & More miles

Tussen 3 juni en 30 september 2024 spaar je extra miles bij Miles & More. Dit is het loyaliteitsprogramma van Brussels Airlines en partners Lufthansa, SWISS en Austrian. Voor Business Class reizen ontvang je 3x de reguliere miles. Voor reizen in Economy en Premium Economy ontvang je dubbele miles.

De extra punten worden bijgeschreven na de vlucht. Upgrades zijn uitgesloten van de promotie. De volledige voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *