Snack boxes afhalen voor frequent flyers bij Lufthansa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Had je erop gerekend om tijdens een overstap nog even snel iets te eten in de lounge, maar heb je hier uiteindelijk geen tijd meer voor? Bijvoorbeeld omdat je vertraging had of de lounge ver weg is? Dan komt Lufthansa je tegemoet! De Duitse maatschappij heeft op de luchthaven München een nieuw concept in een proeffase: Delights to Go. Bij gate G19 is er een self-service hoek waar passagiers die normaal gesproken in aanmerking komen voor loungetoegang – First en Business Class reizigers, Star Alliance Gold leden en Miles & More Frequent Travellers – een snelle snack kunnen halen om mee te nemen.

Kies je box

Via een scherm kunnen zij kiezen uit drie wisselende snack boxes. Er is keuze uit een ‘Classic’ (met bijvoorbeeld een tonijn wrap of Griekse salade), ‘Balance’ (quinoa gember salade) of ‘Local’ (salade met worst uit München). Daarbij krijgen ze een zoete of hartige snack, stuk fruit en flesje water. De box is van stevig karton en is ideaal om mee te nemen. Daarnaast kunnen passagiers nog gebruik maken van een koffie-automaat of kiezen uit enkele sappen.

Dit is een uitstekend concept van Lufthansa, en een waar veel airlines van kunnen leren. Zeker op grote transferluchthavens. Het is erg klantvriendelijk om dit aan te bieden buiten het reguliere aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *