Sixt: verdien nu tot 3.600 Flying Blue miles2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ga je de komende periode op vakantie, of zoek je een bestemming wat verder weg buiten de stad? Indien je een auto wil huren voor je reis dan heeft Sixt nu een interessante promotie. Je krijgt nu namelijk tot 3.600 Flying Blue miles bij je autohuur.

Sixt: tot 3.600 Flying Blue miles bij autohuur

Het aantal miles dat je ontvangt bij Sixt is afhankelijk van de duur van de huur, en van de categorie auto die je huurt. Voor een elektrische of hybride auto krijg je namelijk 3x het reguliere aantal miles. Voor alle andere auto’s ontvang je dubbele miles. Huur je tussen de 8 en 27 dagen een elektrische of hybride auto, dan ontvang je het hoogste aantal miles tijdens deze promotie. Om gebruik te maken van deze promotie moet je tijdens het boeken je Flying Blue lidmaatschapsnummer invoeren. Bij het ophalen van de auto toon je jouw pas nog een keer, waarna de miles bijschreven worden na het einde van de huurperiode.

Huurperiode Elektrische of hybride auto Andere auto
1 dag 600 miles 400 miles
2 dagen 900 miles 600 miles
3 dagen 1.200 miles 800 miles
4 tot 6 dagen 1.500 miles 1.000 miles
7 dagen 3.000 miles 2.000 miles
8 tot 27 dagen 3.600 miles 2.400 miles

Een reservering dien je uiterlijk 31 augustus te maken. De autohuur kan tot uiterlijk 31 oktober 2022 zijn. De maximale huurperiode is 28 dagen en de promotie is geldig voor alle locaties van Sixt wereldwijd. De elektrische en hybride voertuigen kun je herkennen aan de letter ‘E’ aan het einde van de vier-letter autocategorie. Alle voorwaarden kun je vinden op de speciale landingspagina van Sixt.

Status match bij Sixt

Met jouw Flying Blue lidmaatschap kun je ook een status match aanvragen bij Sixt. Afhankelijk van je elite niveau ontvang je deze voordelen bij je autohuur:

  • Explorer-deelnemers komen in aanmerking voor de Express Sixt Card en profiteren van voorrang aan de balie.
  • Silver- en Gold-deelnemers krijgen met de Gold Sixt Card tot 10% korting op elke autohuur.
  • Platinum-deelnemers krijgen met de Platinum Sixt Card tot wel 15% korting en een gratis upgrade (op basis van beschikbaarheid).
  • Club 2000/Skipper-deelnemers krijgen dankzij de Diamond Sixt Card tot wel 20% korting en bovendien een gegarandeerde upgrade.

Het aanvragen van deze match kun je doen via deze pagina. Wil je meer weten over deze match, dan kun je meer informatie vinden in dit artikel op InsideFlyer.

Sixt Flying Blue Promotie - tot 3.600 miles
Sixt Flying Blue Promotie – tot 3.600 miles ©Sixt

Afbeeldingen ©FlyingBlue/Sixt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *