Singapore Airlines Spontaneous Escapes September 20232 min leestijd

Premium Economy in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Spontaneous Escapes van Singapore Airlines kun je tot 30% besparen op een award ticket. Deze maand kun je bijvoorbeeld goedkoper reizen vanuit Europa naar Singapore en de Verenigde Staten.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes – goedkopere award tickets

Met de Spontaneous Escapes van deze maand kun je tickets met korting boeken naar vele bestemmingen over de hele wereld. Je kunt deze goedkopere tickets tot het einde van deze maand boeken voor reizen in oktober. Voor een aantal bestemmingen zijn er een aantal data uitgesloten van de promotie.

Met de aanbieding van deze maand kun je bijvoorbeeld goedkoper vliegen van Singapore naar Londen, Parijs, Frankfurt en Milaan. In Economy Class en je dan 29.400 miles kwijt. Naar Parijs kun je ook reizen in Business Class voor 72.450 miles. In Premium Economy kun je voor 49.700 miles reizen naar Frankfurt en Parijs.

Een andere optie is om te reizen op de fifth freedom route tussen Manchester en Houston. Een ticket tussen deze steden kost met de Spontaneous Escapes van deze maand maar 17.500 miles in Economy Class.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes

Het is ook mogelijk om diverse bestemmingen in bijvoorbeeld Azië en Oceanië te boeken tijdens deze promotie. Zo reis je bijvoorbeeld van Auckland naar Singapore voor 35.700 miles in Premium Economy, van Singapore naar Kuala Lumpur voor 5.950 miles in economy of van Singapore naar Bali voor hetzelfde aantal miles.

Een volledig overzicht met alle Spontaneous Escapes bestemmingen van deze maand kun je op deze pagina vinden. Als je net wat punten te kort komt dan kun je met eventueel een aantal American Express Membership Rewards punten overschrijven naar het loyaliteitsprogramma. De transactie neemt een aantal dagen in beslag, dus als je een ticket wil boeken moet je dit op tijd doen. De Membership Rewards punten kun je overboeken in een 5:4 ratio.

Zo boek je de goedkopere award tickets

Als je een ticket wil boeken tijdens deze promotie, dan kun je deze stappen volgen:

  • Ga naar de website van Singapore Airlines en log in met jouw KrisFlyer gegevens,
  • Ga naar ‘Book a Flight’ op de website,
  • Klik op ‘Redeem Flights’ en vul de gegevens van de gewenste vlucht en/of bestemming in,
  • De korting wordt weergegeven op het boekingsoverzicht nadat je de gewenste vluchten geselecteerd hebt.

Je moet naast de miles die je inwisselt voor het ticket ook nog een bedrag aan toeslagen en belastingen voldoen. Het exacte bedrag kun je zien tijdens het boeken van het ticket op de website van de luchtvaartmaatschappij. De Spontaneous Escapes bestemmingen kunnen een goede aanbieding zijn als je op korte termijn wil reizen met Singapore Airlines. 

Afbeeldingen ©SingaporeAirlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *