Autumn Sale bij KLM2 min leestijd

KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voor velen komt de zomervakantie er bijna aan. Maar sommigen zullen hun reizen al wat verder vooruit plannen. Als je nog een mooie bestemming zoekt voor de herfst dan kun je nu wellicht je slag slaan tijdens de Sale bij KLM. 35 bestemmingen wereldwijd zijn nu extra gunstig geprijsd. Vlieg jij naar Noord-Amerika, het Caribisch gebied, Afrika, Azië, het Midden-Oosten of Europa? De grootste kortingen lijken vooral in de regio Noord-Amerika te zitten. Het gaat hier meestal om directe vluchten vanuit Amsterdam. Ook Cuba en Japan zijn voordelig geprijsd.

Reisperiode

Op de speciale campagne pagina van KLM kun je alle aanbiedingen en voorwaarden bekijken. De tickets zijn te boeken tot en met 28 juni 2018. De reisperiode verschilt per regio. Voor Noord-Amerika is de reisperiode van 29 oktober tot en met 13 december 2018. Voor het Caribisch gebied kun je reizen tot en met 31 maart 2019. Voor Europa reis je tussen 1 september en 15 december 2018. Voor Azië reis je tussen 1 september 2018 en 31 maart 2019. Datzelfde geldt voor het Midden-Oosten. Voor sommige bestemmingen gelden zogenaamde black out dates. Dit zijn data waarop deze kortingen niet gelden.

Je herkent de aanbiedingen middels de gele markering
Je herkent de aanbiedingen middels de gele markering

De tarieven zijn veelal gebaseerd op directe vluchten, altijd vanuit Amsterdam. Het kan ook zo zijn dat je met partners van KLM vliegt. Bijvoorbeeld Air France of Delta. Uiteraard zijn de ticketprijzen op basis van beschikbaarheid. Het kan dus zijn dat bepaalde tarieven naar verloop van tijd niet meer beschikbaar zijn. Hiervoor kun je het beste kijken op de speciale actiepagina. Uiteraard spaar je met deze vluchten Miles en Experience Points bij Flying Blue.

Aanbieding naar Zanzibar vanuit Amsterdam
Aanbieding naar Zanzibar vanuit Amsterdam

Package Deals

Geen zin om zelf alles te regelen voor je vakantie? Dan kan een Package Deal een uitkomst zijn. Je boekt dan voor één prijs een ticket met een directe vlucht en hotelovernachtingen tijdens je verblijf. Je kan zelf eventueel een hotel kiezen uit een selectie van aangeboden hotels van 1 tot 5 sterren. Hieronder twee voorbeelden. Je betaalt een totaalprijs voor je reis naar bijvoorbeeld New York of Miami.

Package Deal met KLM naar New York
Package Deal met KLM naar New York
Package Deal met KLM naar Miami
Package Deal met KLM naar Miami

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *