Newsflash: Ryanair start met aanbieden van aansluitende vluchten1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ryanair is deze week begonnen met het aanbieden van aansluitende vluchten. Het is vanaf nu dan ook mogelijk om je bagage door te laten labellen naar je eindbestemming als je meerdere vluchten met Ryanair hebt. In eerste instantie is dit alleen mogelijk voor vluchten via Rome Fiumicino.

Met deze nieuwe optie biedt Ryanair reizigers toegang tot een scala aan bestemmingen die niet direct worden aangevlogen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om vanuit Brussel via Rome naar Catania of Palermo te vliegen. Ryanair heeft laten doorschemeren dat deze optie later dit jaar nog wordt uitgebreid. Het zou vanaf dan ook mogelijk moeten zijn om je bagage door te laten labellen als je met verschillende airlines vliegt.

Ryanair, connecting flights, Rome
Met Ryanair vanuit Brussel via Rome naar Palermo met een overstap van 3 uur en 20 minuten!

Ryanair als feeder voor Norwegian?

Op dit moment is Ryanair nog in gesprek met onder andere Norwegian en Air Lingus over samenwerking op intercontinentale vluchten. De topman van Ryanair en Norwegian spraken elkaar al eerder over de mogelijke rol van Ryanair als feeder voor intercontinentale vluchten. De luchthaven van Cork zou hier een belangrijke rol in moeten gaan spelen. Norwegian kondigde onlangs aan te starten met intercontinentale vluchten vanaf Cork. Op dit moment staat alleen Providence, een stad 60 kilometer ten zuiden van Boston, in de planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *