Koop IHG Rewards Club punten met een 100% bonus

rooftop bar Indigo Madrid

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf vandaag tot en met 19 mei kan je bij IHG Rewards Club punten kopen waarop je een bonus tot 100% krijgt.

IHG houdt met de regelmaat van de klok dergelijke acties. De vorige dateert van februari van dit jaar.

IHG Rewards club

Je kan jaarlijks tot 60.000 Rewards Club punten kopen. Met de bonus erbij krijg je dus 120.000 punten voor $690. Omgerekend naar Euro is dit €622.

Via deze link kan je naar de actie.

De moeite waard?

Is het sop de kool waard? Hangt er een beetje vanaf wat je met de punten van plan bent. Als je ze gebruikt in combinatie met de pointbreaks, waarbij je voor 5.000 IHG Rewards Club punten een overnachting kan boeken, dan kan je vrolijk 24 keer op hotel. En dan kost een overnachting je nog geen €26. Nadeel is natuurlijk dat de lijst met pointbreak hotels nu ook weer niet zo uitgebreid is en je op deze manier maar moeilijk een reis kan plannen.

intercontinental santo domingo (Dominicaanse Republiek)
intercontinental santo domingo (Dominicaanse Republiek)

Je kan de punten ook gebruiken om de high end hotels van  IHG in dure steden te boeken of om een nachtje te boeken tijdens speciale gelegenheden wanneer de prijzen de pan uitswingen.

Persoonlijk heb ik met een combinatie van gekochte punten vorig jaar een verblijf in het InterContinental Osaka geboekt. Een fantastisch hotel, waar de normale kamerprijs gemakkelijk de €500 overstijgt. Wanneer je echter pakweg een Holiday Inn Express gaat boeken met deze punten ga je natuurlijk niet veel voordelen eruit halen.

Ben jij van plan punten aan te kopen tijdens deze actie? En wat wil je ermee aanvangen? Laat het ons weten in de comments of op het forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *