Review: Ibis Styles Roma Art Noba3 min leestijd

Ibis Styles Roma Art Noba

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In februari heb ik voor het eerst een bezoekje gebracht aan Rome, een stad die al lang op mijn lijstje stond. Ik verbleef voor 2 nachten in het nieuw geopende Roma Art Noba hotel van Ibis Styles.
Voor de citytrip liefhebbers is Rome een echte aanrader. De stad heeft zoveel te bieden, je kijkt je ogen uit. Het is net één groot openlucht museum.
In de 2 dagen die ik daar was heb ik niet eens alles kunnen bezoeken. De hoogtepunten waren toch wel de Trevi fontein, Colosseum, Vaticaanstad en de gelato. Als echte ijsgek ben je in Italië echt op de juiste plek. Niet alleen het ijs is fantastisch, ook de rest van het eten is overheerlijk. Ik moet daar niet gaan wonen, want ik zou binnen een half jaar tonnetje rond zijn. Die pasta’s!!

Ligging Ibis Styles Roma Art Noba

Het driesterrenhotel ligt net iets buiten het centrum maar is met het openbaar vervoer of auto prima te bereiken. Al zou ik persoonlijk niet in Rome met de auto gaan rijden. Als er iets is wat ze niet kunnen is autorijden. Je moet echt goed uitkijken als je oversteekt. Om de hoek van het hotel ligt het trein station Nomentana, vanuit daar kan je de trein pakken naar het vliegveld Fiumicino. De treinreis duurt ongeveer 45 minuten.
Voor de deur bevind zich de bushalte met de bussen die richting het centrum gaan. Het hotelpersoneel was zo behulpzaam om me te helpen met welke buslijnen ik moest nemen. Ik was alleen daar en ik heb niet echt het beste richtingsgevoel dus ik was daar erg mee geholpen.

Ibis Styles
Hotel Ibis Styles Roma Art Noba

Check in

Ik was zo rond 11:00 bij het nieuw geopende hotel. Ze waren nog bezig met het Ibis Styles logo op te hangen. De check in is normaal vanaf 14:00 maar mijn kamer was al klaar. Kon me zo nog even lekker opfrissen voor ik de stad inging.
Het baliepersoneel was echt super vriendelijk, heel behulpzaam. Ik kon ze alles vragen en ze vonden het geen probleem om te helpen.

Kamer

Ik had de eenpersoonskamer geboekt. De kamer had een lekker boxpringbed, fijne douche. Prima als je er alleen verblijft. Er was ook een klein balkonnetje, heerlijk om in de zomers even ’s avonds te zitten met een glaasje limoncello. De kamer had ik geboekt via Accor Hotels. Als lid van het Le Club AccorHotels loyalty programma had ik zo nog een kleine korting en nieuwe punten gespaard.

De kamers zijn al te boeken vanaf €80,-. Het ontbijt zit bij de prijs in. Het ontbijtbuffet heeft volop keus. Van vers fruit, lekkere broodjes tot aan Italiaanse Biscotti ‘s. Je kan kiezen uit meerdere kamers, van eenpersoons tot een familiekamer.

Ibis Styles Roma Art Noba
Lekker eenpersoonsbed
Kamer Art Noba
Kleine maar verzorgde eenpersoonskamer

Conclusie

Heerlijk hotel, niet ver buiten het centrum. Personeel is super vriendelijk. Zoek je een hotel, niet al te duur maar wel stijlvol ingericht dan is het Ibis Styles Roma Art Noba een aanrader. Sowieso is Rome een aanrader, dus een tripje boeken naar Rome zou ik zeker doen. Ik ga zeker een keer terug. Ik heb nog lang niet alles gezien daar en men zegt, gooi je een muntje in de Trevi fontein dan doe je niet alleen een wens maar betekend ook dat je nog een keer terug komt.

Trevi fontein
Gooi een muntje in de Trevi fontein, maak een wens en kom nog een keer terug naar Rome.

 

 

 

 

Overzicht

Voordelen

Supervriendelijk personeel
Mooie nieuwe kamers
Keuze uit meerdere soorten kamers, eenpersoonskamers aanwezig
Goed bereikbaar met openbaar vervoer
Prijs inclusief ontbijt

Nadelen

Ligt niet in het centrum van Rome, wel goed bereikbaar met o.v.

Sterren

Service

Kamer

Voorzieningen

Locatie

Value

Algemene Waardering

Conclusie

Mooi nieuw hotel met vriendelijk personeel. Goed te bereiken met auto en openbaar vervoer. Bij de prijs zit het ontbijt inbegrepen. Aanrader voor een stedentripje naar Rome.

3 min leestijd">
4.3

Reacties

  1. Tim82 zegt

    Grappig, ik heb er 2 jaar geleden gelogeerd, toen was het nog een Best Western plus hotel. Leuk verslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *