Review: Hilton Los Angeles Airport3 min leestijd

hilton, los angeles, airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tijdens een recente trip naar Los Angeles verbleef ik een nacht in het Hilton Los Angeles Airport. Mijn vlucht zou omstreeks 19:30 aankomen en na een dag vliegen vind ik het dan wel zo aangenaam om direct naar een hotel te kunnen gaan. Daarom boekte ik voor een nacht een kamer in het Hilton Los Angeles Airport.

Locatie

Het Hilton Los Angeles Airport bevindt zich ten oosten van de luchthaven. Het hotel heeft een eigen shuttle bus van en naar de luchthaven.

hilton, los angeles, airport, locatie
Locatie van het Hilton Los Angeles Airport.

Check-in

Ik kwam dus vrij laat aan en na 20 minuten op mijn koffer te hebben gewacht, nam ik een shuttle bus naar het hotel. Bij de receptie was het erg druk. De lobby ziet er mooi en chique uit.

lobby, los angeles, Hilton, airport
Lobby van het Hilton Los Angeles Airport.

Ik had eerst een standaard kamer geboekt met twee aparte bedden. Toen de receptioniste in de computer keek, zei ze dat ik een upgrade had gekregen naar een executive kamer met toegang tot de executive lounge. Het Hilton Los Angeles Airport is namelijk een van de weinige hotels in Amerika met een executive lounge. Hier kon ik tot 22:00 terecht voor eten en drinken en ook had ik hier toegang tot het gratis ontbijt. Voor het standaard ontbijtbuffet moest ik gek genoeg als Gold lid bijbetalen.

Kamer

Na ontvangst van de pasjes en een flesje water nam ik de lift naar de zeventiende verdieping waar zich mijn kamer bevond. De kamer zag er mooi maar een beetje verouderd uit met een lekker groot kingsize bed.

kingsize, kamer, hilton, los angeles, airport
Gelukkig wel een kingsize bed.

Tegenover het bed bevindt zich een televisie, bureau en koffie- en theefaciliteiten.

hilton, los angeles, airport, executive room
Hilton Los Angeles Airport Executive Kamer.

Over de badkamer was ik wat minder tevreden. Het meubilair vond ik wat tegenvallen voor een executive kamer en er was geen eens een regendouche, om nog maar te zwijgen van een normaal bad. De hele ruimte vond ik daarnaast wat klein.

badkamer, hilton, los angeles, airport
Badkamer

Executive Lounge

Op de zestiende verdieping bevindt zich de executive lounge en hier heb je toegang tot als je een executive kamer of suite hebt of als je Diamond lid bent. De ruimte ziet er chique uit.

Hilton, los angeles, executive lounge
Hilton Los Angeles Airport Executive Lounge.

’s Avonds kon ik hier terecht voor een hapje en een drankje. Het dinerbuffet heb ik niet kunnen ervaren, maar ik vond het aanbod later op de avond wat tegenvallen. ’s Ochtends kon ik ook in deze ruimte terecht voor het ontbijt. Dit was gelukkig wel prima in orde. Een groot aanbod uit croissants, warme broodjes, stokbrood en vers fruit. In een ruimte daarnaast kon ik terecht voor verschillende soorten thee, koffie en cappuccino.

hilton, executive lounge, ontbijtbuffet
Ontbijtbuffet in de executive lounge.

Vanuit de executive lounge heb je een mooi uitzicht over de luchthaven.

lounge, luchthaven, los Angeles, hilton
Uitzicht vanuit de lounge.

Faciliteiten

Verder heeft het hotel een geweldig zwembad op de derde verdieping. Naast het zwembad met ligstoelen, zijn er nog 4 jacuzzis. Ik heb hier de hele middag doorgebracht. Ook is er een fitness en business center met goede faciliteiten. Ook zijn er in dit hotel verschillende restaurants waaronder eentje met Italiaanse keuken.

zwembad, hilton, los angelees
Zwembad

Conclusie

Ik had een goed verblijf in het Hilton Los Angeles Airport. Ik vond dat ik redelijk veel kreeg voor de prijs die ik voor een nacht heb  betaald. De service is uitstekend hier, alles ziet er schoon en goedverzorgd uit en er zijn veel faciliteiten in dit hotel. Als je een layover hebt op Los Angeles, kan ik je dit hotel zeker aanraden, en zeker als je elite status hebt bij Hilton Honors.

Overzicht

Publicatie Datum

27 September 2018

Voordelen

- veel faciliteiten
- uitstekende service
- goede locatie

Nadelen

- wat oud gedateerd meubilair
- kleine badkamer

Service

Sterren

Kamer

Voorzieningen

Locatie

Value

Algemene Waardering

Conclusie

Ik had een goed verblijf in het Hilton Los Angeles Airport. Ik vond dat ik redelijk veel kreeg voor de prijs die ik voor een nacht heb  betaald. De service is uitstekend hier, alles zag er schoon en goedverzorgd uit en er zijn veel faciliteiten in dit hotel.

3 min leestijd">
4

Reacties

  1. Tim82 zegt

    Aardige review, zijn de kamers ook een beetje stil? Als ik op internet reviews lees, hoor ik veel klachten over geluidshinder, zowel van buiten van de drukke boulevard en de vliegtuigen, als van geluiden uit andere kamers.

    Zelf deze zomer in Hilton Garden Inn Marina del Rey verbleven, wat een 15 minuten taxi rit (20 dollar) is vanaf de terminal van LAX. Dat hotel is allicht wat leuker gelegen en superstil ’s nachts. Op 10 minuutjes lopen van Venice beach met de grachtjes, en Muscle beach, waar je echt het ultieme Californie gevoel hebt ook al heb je alleen een stop-over.

    • Goffe de Boer Goffe de Boer zegt

      De kamers zijn helaas niet echt stil, ik hoorde verschillende deuren klappen en kon inderdaad de vliegtuigen horen. Wel mooi dat LAX zo dicht bij de stranden ligt he? Het Hilton Garden Inn Marina del Rey zou ik geen airport hotel willen noemen maar zit wel weer mooi tussen de luchthaven en het strand in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *