Review: dnata Lounge Singapore Changi Terminal 32 min leestijd

dnata Lounge Singapore Changi Terminal 3

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Terminal 3 van Changi Airport wordt gedomineerd door Singapore Airlines. De home carrier heeft hier onder andere de Silverkris en Krisflyer Gold lounge. Passagiers van overige airlines hebben toegang tot andere lounges, bijvoorbeeld de dnata lounge. Deze is ook toegankelijk voor Priority Pass leden en via Loungebuddy. Voorafgaand aan mijn terugvlucht naar Amsterdam met Garuda, bezocht ik de dnata lounge.

dnata Lounge Terminal 3

Na de paspoortcontrole ga je voor de lounges linksaf en een verdieping omhoog. De dnata lounge is aan het einde.

dnata Lounge Singapore Changi Terminal 3

Bij de receptie werd ik vriendelijk verwelkomd. Rechts is vervolgens het grootste gedeelte van de lounge. Eerst is er het buffet met daartegenover een paar stoelen. Verder de lounge in is een grote ruimte met zitgelegenheid. Er zijn ook nog een paar aparte kamers die gereserveerd kunnen worden voor First Class passagiers. Tijdens mijn bezoek waren deze niet bezet en je kon er erg rustig zitten. Langs de muur waren stopcontacten beschikbaar. De internetsnelheid kon wel beter en, hoewel de wifi van de luchthaven zelf gratis is, werkte de verificatie per SMS niet.

Het aanbod aan eten was okay; wat broodjes, satay, warme gerechten, sandwiches, cakejes, (instant) soup en salade. Er is een koelkast met verschillende frisdranken en bier. Water kwam uit grote flessen. Door de security bij de gate in Singapore kan je toch geen blikjes of flesjes mee aan boord nemen. Verder waren er nog een frisdrank- en koffieautomaat en wat flessen wijn en sterk.

Links bij de receptie was nog een reading area, en zijn de toiletten en douches. Deze zagen er erg keurig uit. Als je in Singapore over stapt met bijvoorbeeld Singapore Airlines kan je je hier prima opfrissen.

Disclaimer: Toegang tot de lounge werd verzorgd door dnata

Overzicht

Voordelen

- Douches
- Genoeg keuze uit drankjes

Nadelen

- Internet kan sneller
- De main room voelde krap en massaal aan

SFEER

SERVICE

RUIMTE

VOORZIENINGEN

ETEN EN DRINKEN

Algemene Waardering

Conclusie

Basic maar solide lounge. Voldoende aanbod aan eten. In de grote zaal van de lounge voelt het wat krap aan en het interieur kan een opfrisbeurt gebruiken. De douches zagen er wel goed uit, dus deze lounge is een prima optie tijdens een layover. Als Star Alliance Gold lid zou ik liever naar deze lounge gaan, dan naar de Singapore Airlines Krisflyer lounge

2 min leestijd">
3.1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *