Registreer nu voor de Hilton Honors Points Unlimted promo1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton Honors heeft eerder deze week de details bekendgemaakt over de nieuwe Points Unlimited Promo waarvoor de registratie reeds is geopend. De huidige Double Up & Explore promo eindigt op 30 april.

Hilton Points Unlimited promo

Met de nieuwe Hilton Honors Points Unlimited Promo kun je met je hotelovernachting van 1 mei tot 30 september 2023 een aantal bonuspunten verdienen. Je verdient op elk verblijf in een resort 4.000 bonuspunten en op alle andere verblijven 2.000 bonuspunten.

Hilton Honors Points Unlimited Promo

Registreren voor deze promo is verplicht en dit kun je doen via deze link. Ook awardnachten tellen mee voor deze promotie. In de meeste gevallen staan de bonuspunten een paar dagen na je verblijf bijgeschreven op je Hilton Honors account. Het kan echter 6 tot 8 weken duren in sommige gevallen. Voor de algemene voorwaarden van deze promotie kun je terecht op deze pagina.

Is dit een interessante promo?

De laatste promoties van Hilton Honors waren zeker de moeite waard. Vooral dubbele of zelfs driedubbele punten op een verblijf telt lekker mee voor het sparen van punten. In tegentelling tot voorgaande promoties is deze promotie echter redelijk te noemen. 2.000 bonuspunten per verblijf is niet heel erg veel, maar altijd mooi meegenomen. 4.000 bonuspunten op resortverblijven is natuurlijk altijd beter.

Hilton Honors Bonusupunten
Verdien de komende maanden tot wel 4.000 bonuspunten per verblijf bij Hilton Honors. (Foto: Hilton)

Conclusie

Van 1 mei tot 30 september kun je 2.000 bonuspunten verdienen met de nieuwe Hilton Points Unlimited Promo. Op resortverblijven verdien je zelfs 4.000 punten per verblijf. In vergelijking met voorgaande acties en promoties is deze wat aan de magere kant. De promo is wel interessant voor de wat goedkopere hotels mocht je de komende maanden op reis zijn. Ook is deze promo interessant op awardverblijven, aangezien je toch nog punten verdient terwijl je voor je verblijf niets betaalt.

Uitgelichte afbeelding: Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *