Qatar Airways verlengt tickets met flexibiliteit tot 31 mei 20221 min leestijd

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft de flexibiliteit van vliegtickets verlengd tot 31 mei 2022. Dit geldt voor vliegtickets die voor of op 31 augustus zijn gekocht. Tijdens de pandemie is Qatar Airways tot nu toe een van de weinige maatschappijen die op veel bestemmingen bleef vliegen.

Qatar Airways verlengt tickets met flexibiliteit

Passagiers van Qatar Airways hebben tot 31 mei 2022 nog steeds flexibiliteit op hun vliegtickets. Een voorwaarde is wel dat je het ticket voor of op 31 augustus 2021 gekocht moet hebben. Zo kun je je bestemming veranderen zonder extra kosten. Je betaalt namelijk alleen het tariefverschil en niet de wijzigingskosten. Tickets zijn twee jaar geldig. Je kunt daarnaast ook je vlucht veranderen en daarbij alleen het tariefverschil betalen. Ook kun je een volledige terugbetaling aanvragen mocht je je reis willen annuleren. Alle details vind je op de website van Qatar Airways.

Qatar Airways, Tickets Wijzigen, Tickets Annuleren

Qatar Airways laat weten dat passagiers tijdens deze moeilijke tijden meer flexibiliteit wensen. Daarom verlengt de maatschappij deze flexibiliteit tot 31 mei 2022 voor tickets die voor 31 augustus 2021 gekocht zijn. Verder laat Qatar Airways nog weten alle veiligheids- en voorzorgsmaatregelen om het virus zoveel mogelijk te bestrijden in acht te nemen. Indien je een ticket wenst te wijzigen moet de vlucht voor 31 mei 2022 plaatsvinden. Voor vluchten naar Australië kun je je vlucht tot 3 dagen voor vertrek wijzigen. Een volledige terugbetaling kun je direct aanvragen op de website van Qatar Airways. Deze wordt dan niet zoals bij KLM in een voucher omgezet, maar direct terugbetaald via creditcard of bankrekening.

Conclusie

Tijdens de aanhoudende pandemie wensen veel passagiers flexibiliteit op hun vliegtickets. Het is daarom goed dat Qatar Airways deze flexibiliteit heeft verlengd en het zou me niets verbazen dat meer maatschappijen binnenkort volgen.

Bron- en beeldmateriaal: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *