Win 5x Qatar Airways Privilege Club Elite Gold Status Membership – InsideFlyer Adventskalender

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is alweer de laatste dag van de InsideFlyer Adventskalender! We hopen dat je ook dit jaar weer veel plezier hebt gehad van de adventskalender en natuurlijk dat je in de prijzen bent gevallen. Alle winnaars hebben al bericht ontvangen of krijgen eerdaags bericht.

Vandaag geven we maar liefst 5x Qatar Airways Privilege Club Gold Elite Status weg! Mocht je niet een van de gelukkigen zijn wees dan niet getreurd: we gaan het nieuwe jaar met een knaller beginnen. Houd dus goed je inbox en de voorpagina in de gaten, vooral als je nog meer van Qatar Airways wilt winnen.

Voor nu wensen we je fijne feestdagen en many happy landings voor 2020 namens het gehele InsideFlyer team!

WIN 5x QATAR AIRWAYS PRIVILEGE CLUB ELITE GOLD STATUS

Let op: je kunt alleen meedoen wanneer je ingeschreven bent bij Qatar Airways Privilege Club. Nog geen lid? Schrijf je dan nu hier in.

Een Elite Gold Status Membership bij  Qatar Airways biedt een groot aantal voordelen, allemaal ontworpen om je reiservaringen nog comfortabel te maken. Met een Gold Status membership kun je genieten van:

 • 75% tier-bonus op in aanmerking komende vluchten met Qatar Airways
 • 100% mileage per gezinslid op alle in aanmerking komende vluchten
 • Priority stand-by
 • Check-in met Priority
 • Priority boarding
 • Voorkeursstoelen
 • Extra toegestane hoeveelheid bagage
 • Loungetoegang
 • 40 Qcredits om in te wisselen voor upgrades, extra bagage en nog veel meer
 • Al Maha Services ‘meet and assist’ gold service
 • Korting op online verzilveren

Qatar Airways Privilege Club Gold-status verleent leden ook de Oneworld Sapphire-status, wat betekent dat voordelen zoals toegang tot de lounge en voorrang bij het inchecken zelfs toegankelijk zijn bij het vliegen met partnerluchtvaartmaatschappijen zoals bijvoorbeeld British Airways!

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen voor de InsideFlyer Adventskalender, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mailadres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

De InsideFlyer Adventkalender is mede mogelijk gemaakt door:

Reacties

 1. etienne zegt

  Netjes. Qatar doet dat echt goed. Dit jaar voor heteerst gevlogen en hun luchthaven ook nog overzichtelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *