Qatar Airways introduceert nieuwe ‘dining experience’

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Recentelijk presenteerde Qatar Airways een nieuwe on-boarding dining experience. De Golf maatschappij richt zich vooral op de Premium reizigers op Europese routes. In het nieuwe concept is aan alles gedacht. Er is onder andere nieuw ontworpen servies en bestek. Uiteraard is ook het menu zelf vernieuwd. De maatschappij uit Qatar wil regionale invloeden beter terug laten komen. Zo worden de maaltijden aan boord beter afgestemd op de route waarop het toestel vliegt waardoor er een mix van Arabische en lokale gerechten ontstaat.

De kers op de taart

Voor reizigers in Business Class zullen nieuwe warme desserts geïntroduceerd worden. Daarnaast kun je aan boord nu genieten van een echte Afternoon Tea ervaring. De Arabische maatschappij besteedde ook veel aandacht aan de details van de ervaring aan boord. Het moet echt voelen alsof je uit eten gaat, maar dan aan boord. Uiteraard met de beste bediening.

Farm to table

Qatar Aiways heeft diverse samenwerkingen opgezet met lokale producenten om echte authentieke ingrediënten te kunnen gebruiken. Daarbij wil de maatschappij een zogenaamde ‘farm to table’ benadering uitstralen. De maaltijden moeten van een goede kwaliteit zijn zodat het lijkt alsof je maaltijd direct van het land komt. Daarmee zullen de gerechten ook per seizoen anders zijn.

Een van de nieuwe gezonde gerechten

Dieetwensen

De nationale carrier van Qatar wil ook meegaan in de trend dat reizigers steeds gezonder willen eten. Daarom is er nu ook de mogelijkheid om voor een lichte maaltijd te kiezen. Ook zal er een aanbod van gezondere fruitsappen komen.

Pre-select meal

Vorig jaar introduceerde Qatar de pre-select meal service. Passagiers in First en Business Class konden zo thuis online al een keuze maken uit het uitgebreide a la carte menu. Dit kan vanaf 14 dagen tot 24 uur van tevoren. Ook kunnen passagiers in deze cabines zelf bepalen wanneer ze hun maaltijd willen nuttigen. Dit kunnen reizigers ook aangeven via de Qatar Airways mobiele app.

Het nieuwe menu is een mooie toevoeging aan de ervaring aan boord. Zeker als je in de gerenommeerde Qsuite mag reizen. De Qsuite geeft Premium reizigers nog meer privacy en comfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *