Qatar Airways breidt aantal bestemmingen verder uit

Uitbreiding Super Wifi bij Qatar Airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De maatschappij uit het Midden-Oosten, Qatar Airways heeft bekend gemaakt dat het binnenkort naar nog eens 11 extra bestemmingen gaat vliegen. Vanwege de Coronacrisis werd de vluchtuitvoering vrijwel geheel gestaakt. Qatar Airways breidt al tijden de hoeveelheid bestemmingen uit. Met de toevoeging van deze 11 bestemmingen vliegt de maatschappij in juli naar 65 bestemmingen. Dit is natuurlijk niet met het normaal aantal vluchten.

Luchtbrug

Qatar Airways heeft tijdens de Coronacrisis vrijwel constant naar Amsterdam gevlogen. Ook probeerde de maatschappij tal van andere bestemmingen aan te blijven vliegen. Op deze manier probeerde het gestrande reizigers terug naar huis te brengen. Of althans, dichterbij huis. Inmiddels voert Qatar Airways steeds meer vluchten uit. Half juni vloog de maatschappij nog naar 48 bestemmingen, met als doel eind juni naar 80 bestemmingen te vliegen. Dat laatste is echter niet gelukt. De vooruitzichten voor juli zijn dan ook bijgesteld, echter worden het routenetwerk wel verder uitgebreid. Qatar Airways breidt het routenetwerk dan ook verder uit met 11 bestemmingen. Hierdoor zal de maatschappij deze maand naar 65 bestemmingen wereldwijd vliegen.

Qatar Airways

Bestemmingen

Eerder in juni kondigde Qatar Airways onder andere aan dat het weer van en naar Brussel zal gaan vliegen. Dat gebeurde met ingang van 26 juni 2020. Deze maand zullen de volgende bestemmingen worden toegevoegd:

Bestemming Frequentie Opschalen
Bali Denpasar* Dagelijkse vlucht
Beirut* Zeven vluchten per week
Belgrado* Drie vluchten per week
Berlijn* Drie vluchten per week
Boston* Vijf vluchten per week Vanaf 1 augustus dagelijks
Edinburgh* Drie vluchten per week
Larnaca* Drie vluchten per week
Los Angeles* Drie vluchten per week 5 vluchten per week vanaf 17 juli. 6 vluchten per week vanaf 1 augustus
Praag* Drie vluchten per week
Washington DC* Vijf vluchten per week Dagelijks vanaf 11 augustus.
Zagreb* Drie vluchten per week
Toronto** Drie vluchten per week (nieuwe bestemming)
Ankara*** Drie vluchten per week
Zanzibar**** Vier vluchten per week
Kilimanjaro***** Drie vluchten per week
Boekarest****** Vier vluchten per week
Sofia****** Vier vluchten per week
Venetië****** Drie vluchten per week

*Vanaf 1 juli – **vanaf 4 juli – ***Vanaf 9 juli – ****Vanaf 11 juli – *****13 juli – ******15 juli.

Uiteraard zijn alle bestemmingen onderhevig aan de geldende regels van een betreffend land. Het kan dus zijn dat het zich weer aanpast. Check dus altijd goed van tevoren wat de inreisregels zijn van het betreffende land. Je mag bijvoorbeeld Qatar nog niet in, alleen doorreizen is toegestaan. Echter, zoals het er nu naar uitziet breidt Qatar Airways het aantal bestemmingen uit.

Voor reizigers die een loyaliteitsstatus bij Qatar Airways hebben is er ook goed nieuws. De statussen worden namelijk verlengt met 12 maanden.  Hierdoor kun je dus nog langer genieten van je status.

Bron & Beeldmateriaal: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *