Qatar Airways biedt tot 20% korting voor Privilege Club leden2 min leestijd

Toestellen van Qatar Airways staan klaar op de luchthaven (Bron: Qatar Airways / Flickr)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways biedt tijdelijk een korting tot 20% op vliegtickets. De korting is exclusief voor Privilege Club leden, maar daar kan iedereen gratis lid van worden. De gulf carrier wil hiermee vooral haar loyale leden belonen. Reizen tot 30 september 2022 komen ook nog in aanmerking het flexibele boekingsbeleid. Dat betekent onder meer dat het mogelijk is om gratis de reisdata en zelfs de bestemming van de reis te wijzigen.

Tot 20% voor Privilege Club leden

De korting tot 20% geldt alleen voor Privilege Club leden. Boekingen gemaakt voor 19 april 2022 met reisdata tot 30 juni 2022 komen in aanmerking voor de korting. Bij het boeken dient wel gebruik gemaakt te worden van de kortingscode ‘MEM22’. Als je deze kortingscode invoert bij het betalen krijg je dus tot 20% korting. Er staat nadrukkelijk ‘tot’ 20%. Dus de korting kan ook lager uitvallen. De aanbieding is vooral aantrekkelijk als je al van plan was om te boeken. Je moet namelijk voor 30 juni 2022 reizen. De korting is alleen mogelijk als je direct bij QR boekt. Het is niet mogelijk om de kortingscode in te voeren bij het boeken via een boekingsplatform als Momondo.  

Mocht je nog geen lid zijn van Qatar Airways Privilege Club dan kun je hier gratis lid worden. Alles over deze promotie lees je hier op de website van Qatar Airways.

Deze Boeing 777-300 van Qatar Airways laat zien hoe toegewijd de airlines is aan sport (Bron: Qatar Airways)
Boeing 777-300 van Qatar Airways in FIFA World Cup livery (Bron: Qatar Airways)

Amsterdam-Doha

Qatar Airways vliegt eenmaal dagelijks tussen Amsterdam Airport Schiphol (AMS) en Hamad International Airport (DOH). De maatschappij zet hier doorgaans een Boeing 777 voor in. De vlucht wordt momenteel specifiek door de Boeing 777-300 uitgevoerd. Dit toestel biedt plaats aan zes First Class passagiers en 53 Business Class reizigers. Daarnaast zijn er 34 Premium Economy en 201 Economy stoelen.

Naast de exclusieve First Class cabine staat Qatar Airways bekend om haar bekroonde Qsuite Business Class product. De Qsuite wordt vooral geroemd om de hoge mate van privacy en luxe die de cabine biedt. Vorig jaar kreeg QR hiervoor nog de Skytrax World Airline Award voor beste Business Class stoel. Met deze korting van Qatar Airways kun je dus wellicht een mooie deal scoren met korting.

Benieuwd naar onze ervaringen met de maatschappij uit Qatar? Hier lees je onze reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *