Qatar Airways biedt Privilege Club leden maximaal 6 maanden extra status2 min leestijd

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Leden van het loyaliteitsprogramma van Qatar Airways, Privilege Club, krijgen de mogelijkheid om hun status 6 maanden te verlengen. Er is ook een mogelijkheid om een status terug te krijgen die voor 31 januari 2020 is afgelopen. Dit doet de luchtvaartmaatschappij om leden tegemoet te komen vanwege het Coronavirus. De maatschappij verwacht namelijk dat zij minder zullen reizen.

Qatar Airways’ Privilege Club verlengt status

Je kunt de status verlenging aanvragen via qmiles.com. Om gebruik te maken van dit aanbod is het noodzakelijk dat je je registreert voor 24 maart 2020. Daarna is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van dit aanbod.

De Chief Commercial Officer, Simon Talling-Smith, zegt het volgende over de situatie van het Coronavirus en het aanbod om de status te verlengen:

Als gevolg van de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus, die heeft geleid tot reisbeperkingen en vliegverlagingen wereldwijd, hebben veel van onze Privilege Club-leden niet zo vaak gereisd als ze normaal gesproken zouden doen.

Dergelijke beperkingen liggen buiten onze controle als luchtvaartmaatschappij, maar we willen niet dat onze leden als gevolg daarvan hun zuurverdiende lidmaatschapsstatus verliezen. Daarom eren wij de loyaliteit die onze leden ons hebben getoond door aan te bieden hun lidmaatschap te verlengen en hun huidige voordelen te behouden. De aanbiedingen zullen aan elk lid worden gepersonaliseerd om ervoor te zorgen dat zij de voor hen meest relevante uitkeringsopties krijgen.

Hoewel we begrijpen dat sommige leden hun reisplannen moeten of willen wijzigen, willen we hen ervan verzekeren dat wanneer ze met Qatar Airways reizen, ze met vertrouwen kunnen reizen. Onze vloot is een van de schoonste in de lucht en we hebben een nieuw beleid ingevoerd om alle klanten een maximale flexibiliteit te bieden om hun reisplannen aan te passen.

Voordelen van Privilege Club

Reizigers met een elite status in het programma kunnen gebruik maken van een aantal voordelen. Zo krijgen Silver leden 25% extra Qmiles, voorrang bij het inchecken en 25% korting op voorkeursstoelen. Ook kunnen deze passagiers gebruikmaken van een aantal business class lounges.

Passagiers met Gold status krijgen een bonus van 75%. Daarnaast mogen zij ook een gast meenemen naar de business class lounges. Ook krijg je vier ‘one visit guest lounge passes’ voor de lounge in Doha. Bij een aankomst, vertrek of transfer in Doha kunnen zij ook gebruik maken van de Al Maha Gold service. Daarnaast is er nog een extra voordeel dat je 5% extra korting krijgt op award vluchten.

Heb je Platinum status, dan ontvang je een bonus van 100% en 60 extra Qcredits per jaar. Daarnaast mag je twee gasten meenemen in een lounge en krijg je toegang tot de Al Safwa First Class Lounge in Doha. Alle voordelen van het loyaliteitsprogramma kun je hier vinden.

Wil je meer weten over de Qatar Airways Privilege Club? Dan kun je hier alle informatie vinden.

Qatar Airways Privilege Club

Afbeeldingen ©Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *