Pullman Hotels helpt gasten beter te slapen2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een slechte nachtrust in een hotel? Daar zit niemand op te wachten, of het nu voor vakantie is of zakelijk! Als je aan een perfecte overnachting in een mooi hotel denkt, dan moet je zeker een goede nachtrust hebben gehad. Hoe vaak maak je wel niet mee dat het bed in het hotel niet helemaal bevalt? Dat draagt natuurlijk niet bij aan een fijn verblijf. Pullman Hotels staat bekend om de modern-chique uitstraling. Maar wist je dat de hotelketen wel heel erg ver gaat om je een goede nachtrust te bezorgen?

Reizen kost energie

Pullman Hotels richt zich op de jonge reiziger. De reiziger die zijn of haar beperkte tijd moet balanceren tussen werk en privé. Pullman kent vier kernthema’s: Sleep, Food, Sport en Spa. Omdat reizen veel vraagt van je kostbare energie moet je goed kunnen opladen in een hotel. Of dat nu voor werk is of in je vrije tijd. Om dat nog beter te kunnen faciliteren wil Pullman gasten helpen beter te kunnen slapen.

DREEM

Om de gasten te helpen beter te slapen start Pullman een samenwerking met Rythm, een bedrijf gespecialiseerd in neurotechnologie. Dit bedrijf heeft het eerste product ontwikkeld waarmee bewezen is dat men de slaapkwaliteit kan verbeteren. Het product genaamd DREEM, is nu beschikbaar in Pullman Paris Centre – Bercy en Pullman San Francisco Bay. Voor nu zullen leden van Le Club Accor voorrang krijgen bij het gebruik hiervan.

Het product (zie foto) heeft de vorm van een comfortabele hoofdband en meet middels kleine sensoren allerlei gegevens over je lichaam. Denk aan hartslag, ademhaling en hersenactiviteit. Op basis van deze informatie produceert de band rustgevende geluiden. Op deze manier val je sneller in slaap en bereik je eerder je diepe slaap. En juist die diepe slaap is belangrijk om weer lekker uitgerust wakker te worden. De hoofdband zorgt er ook voor dat je wakker wordt op het meest ideale moment voor je lichaam. Wel zo prettig!

Dreem Headband
Dreem Headband

Deze service zal nog beperkt beschikbaar zijn bij Pullman Hotels. Het is wel interessant te zien dat deze hotelketen verder gaat dan de gebaande wegen om de gasten te verrassen. Zou jij gebruik maken van deze service? Wil je meer lezen over Pullman Hotels? Hier lees je meer over onze ervaringen.

Tip: vergeet de band niet af te zetten voordat je naar het ontbijt gaat!

(Bron en beelden: AccorHotels Group)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *