Qatar gaat gratis overnachtingen aanbieden met +Qatar!2 min leestijd

+Qatar, gratis overnachting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar heeft een nieuw pakket gelanceerd met de naam +Qatar. Hiermee krijg je een gratis overnachting in een luxe hotel in Doha. Dit is gelanceerd in samenwerking met de Qatar Tourism Atuhority (QTA).

+Qatar

+Qatar – Gratis Hotel

De +Qatar is nu beschikbaar tot en met de zomer. Je krijgt door de samenwerking een gratis hotel in een vier of vijfsterren hotel. Je kan ervoor kiezen om een tweede nacht toe te voegen. Deze tweede nacht kost $50,-. Je kunt bijvoorbeeld slapen in het The Four Seasons, Mariott Marquis, Raddisson Blu of Oryx Rotana hotel. Het is nog niet bekend of je het hotel zelf kunt kiezen.

Om gebruik te maken van +Qatar kun je de vlucht boeken via de website van Qatar. Hierbij selecteer je een ‘multi-city-itineraty’. Wanneer je de vlucht bevestiging ontvangt, kun je het hotel kiezen voor één of twee nachten. Dit is beschikbaar voor alle passagiers van Qatar. Het maakt hierbij niet uit of je in economy reist of in first class.

Vorig jaar heeft Qatar ook een gratis transit visa aangeboden voor passagiers die tussen de 5 en 96 uur blijven. De +Qatar kun je dus mooi combineren met deze transit visa optie. Op die pagina staat ook precies hoe je dit kunt aanvragen en wat de voorwaarden hiervoor zijn.

Wist je dat Doha ook gratis tours aanbied als je een lange layover hebt? Je krijgt een gratis tour van drie uur door de stad. Hierbij kom je o.a. langs het Museum of Islamic Art, The Pearl-Qatar en de Souq Waqif. De tour vertrekt vanaf de luchthaven van Doha en je kunt je plek reserveren bij de Doha City Tour Desk. De tour vertrekt op vier verschillende tijden, waarbij je hieronder een overzicht kunt vinden van de exacte tijden. Deze is gevestigd aan het begin van pier B. Meer informatie over deze tour kun je op deze pagina vinden.

Tour timings
Tour name Check-in opens Check-in closes Assembly time Tour start time
Tour 1 06:00hrs 06:45hrs 07:00hrs 08:00hrs
Tour 2 06:00hrs 09:45hrs 10:00hrs 11:00hrs
Tour 3 06:00hrs 14:45hrs 15:00hrs 16:00hrs
Tour 4 16:00hrs 18:45hrs 18:45hrs 20:00hrs

Ga jij gebruik maken van +Qatar? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Reacties

  1. Lionell zegt

    Geldt dit ook voor bestaande boekingen met een layover on Doha? Zijn er minimum vereisten qua layover om in aanmerking te komen voor een gratis overnachting?

  2. johan van Iersel zegt

    Heb gebruik gemaakt van +Qatar,ik vlieg in Augustus naar Bali met Qatar in business met een stopover in Doha en je kunt kiezen
    uit diversen 4 of 5* sterren hotels.ik zelf heb gekozen voor The Westin Doha resort and spa.(geweldig hotel)
    Boeken was simpel en je krijgt een keurige bevestiging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *