De Flying Blue Private Sales komen er weer aan!

Flying Blue Private Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft weer de Private Sales aangekondigd. 9 mei start de promotie. Gedurende een korte periode profiteren Flying Blue members, gewoonlijk van alle niveaus, van kortingen op betaalde World Business Class tarieven. Het gaat dus niet om award tickets. Normaal gesproken betreft de actie een extra korting op de vroegboektarieven.  De bestemmingen en actieprijzen zijn nog niet bekend. Zodra deze online komen zullen we uiteraard een overzicht plaatsen. Omdat Flying Blue en KLM al eerder een dergelijke actie hebben gehouden, zetten we de voorwaarden van vorig jaar op een rij.

Flying Blue Private Sales
Vorig jaar hield KLM de Private Sales in februari

Voorwaarden

Met een boekingsperiode 3 maanden vooruit focust de KLM voornamelijk op leisure reizigers die tijdens de naseizoen van de zomerperiode tegen een aantrekkelijk tarief business class willen vliegen zonder dat ze de normale tariefvoorwaarden nodig hebben. Naast het feit dat je dus ver van te voren moet boeken, zijn de actietarieven namelijk niet flexibel en is er een minimumverblijf. Je verdient er 125-150% FB miles mee. Vorig jaar diende je via een speciale pagina te boeken waarvoor je in moest loggen als Flying Blue member. De tarieven waren ook geldig voor medereizigers. Nog geen lid? Hier (klik) kan je je aanmelden.

Reacties

 1. Krabnov zegt

  Wat is de meerwaarde van een Private Sale als iedereen ervoor in aanmerking komt?

  • The Flying Dutchboy zegt

   De kwalificatie om Flying Blue lid te zijn is inderdaad niet echt exclusief 😉 . KLM wil echter zo veel mogelijk leden hebben voor big data, en dan is dit een lokkertje. Misschien dat FB Elite members dit jaar een extra korting krijgen, bovenop die voor Ivory? We zullen het volgende week zien!

 2. Jeroen zegt

  Wie heeft ervaring met het boeken van een private sale qua timing en prijzen? Is er een voorzichtige voorspelling te maken van bestemmingen? Bedankt!

  • The Flying Dutchboy zegt

   Ik verwacht geen high-end bestemmingen zoals New York of Bali. Eerder bestemmingen die KLM in de business class wil vullen met leisure PAX als het zakenverkeer minder is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *