Partnership Accor en Europcar – instant status match

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het loyaliteitsprogramma van AccorHotel, ALL, is een samenwerking aangegaan met autoverhuurder Europcar. Middels deze samenwerking krijg je korting op autohuur, spaar je extra ALL punten en kom je bovendien in aanmerking voor een instant status match waarmee je meer voordelen krijgt!

Zomerpromotie

Huur je komende zomer een auto bij Europcar, dan krijg je afhankelijk van de huurperiode tot 2000 bonuspunten die bij Accor een waarde van €40 hebben. Bovendien krijg je korting als je je ALL nummer bij de boeking vermeld. Classic, Silver en Gold leden krijgen 15% korting, Platinum leden 20% en voor Diamond leden gaat er 25% van de prijs af. Het boekingsportaal voor Accor en meer info over de promo vind je hier.

ALL & Europcar status match

Heb je elite status bij ALL, dan kan je bovendien een status match aanvragen naar Europcar’s Privilege programma. Afhankelijk van je elite niveau bij Privilege krijg je voordelen als een gratis tweede bestuurder en een enkele of dubbele upgrade van de wagen. ALL Silver leden komen in aanmerking voor Privilege Executive status, Gold leden voor Executive Elite, en Platinum en Diamond leden van Accor krijgen de hoogste Elite VIP status. Als Diamond lid bij ALL krijg je dan bovendien een gratis weekendhuur! Ook behoort een Priority Pass lidmaatschap met 1 loungebezoek inclusief tot de voordelen. Alle elitevoordelen bij Privilege op en rij:

Om een match aan te vragen ga je naar deze pagina, en helemaal onderaan de pagina klik je verder op ‘Voor inschrijvingen klik hier’. Vervolgens kun je je op basis van je ALL lidmaatschapsnummer inschrijven. De status upgrade is instant en is twee jaar geldig.

Afb.: Europcar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *