Ook Singapore Airlines KrisFlyer verlengt elite status1 min leestijd

singapore airlines first class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Singapore Airlines KrisFlyer heeft de geldigheid van elite status nogmaals met 12 maanden verlengd. Dit maakte de maatschappij deze week bekend. Het programma doet hiermee wat vele andere loyaliteitsprogramma’s al hebben gedaan, aangezien de pandemie nog steeds aanhoudt. In oktober verlengde Singapore Airlines ook al de geldigheid van KrisFlyer miles.

KrisFlyer status 12 maanden langer geldig

Het is voor de derde keer op rij dat Singapore Airlines de geldigheid van elite status met 12 maanden verlengt. De eerste keer was in 2020 net na de uitbraak van de pandemie. In tegenstelling tot vele andere loyaliteitsprogramma’s houdt KrisFlyer zich niet aan kalenderjaren wanner het op geldigheid van status aankomt. Indien je op dit moment KrisFlyer Silver of Gold status hebt en deze tussen maart 2022 en februari 2023 vervalt, is deze nu 12 maanden langer geldig. Hetzelfde geldt voor de verworven elite miles. Deze zijn namelijk ook 12 maanden langer geldig.

Singapore Airlines
Singapore Airlines heeft voor de derde keer op rij de geldigheid van elite status met 12 maanden verlengd. (bron: Singapore Airlines)

Singapore zat voor een lange tijd volledig op slot waardoor het lastig was om met Singapore Airlines te reizen. De grenzen zijn ondertussen weer geopend voor gevaccineerden, al zijn de regels nu wel weer aangescherpt.

Conclusie

Het is eigenlijk wel vanzelfsprekend dat ook Singapore Airlines de geldigheid van elite status zou verlengen. Vele andere loyaliteitsprogramma’s doen dit namelijk op dit moment ook, aangezien de pandemie nog steeds aanhoudt. Singapore Airlines KrisFlyer is vooral interessant wanner je veel met Singapore Airlines zelf vliegt. Ook voor het besteden van miles is het programma interessant.

Uitgelichte afbeelding: Singapore Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *