Nu ook KLM Europe Business Class aan boord van German Airways toestellen1 min leestijd

Nieuwste KLM Embraer 195-E2 is onderweg naar Nederland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij KLM huurt de komende maanden toestellen van German Airways in voor vluchten naar diverse bestemmingen. In deze toestellen is nu ook de Europe Business Class optie beschikbaar. KLM zet deze toestellen in op vluchten van KLM Cityhopper.

KLM Europe Business Class bij German Airways

KLM huurt de toestellen van German Airways in omdat er aanhoudende problemen zijn met de nieuwe Embraer E195-E2 vloot. In deze toestellen van German Airways was lange tijd geen Europe Business Class beschikbaar. Die optie is sinds kort wel beschikbaar.

Nu vliegen er twee Embraer E190 toestellen van German Airways op het KLM Cityhopper netwerk. Een daarvan heeft als basis Dusseldorf en de andere Stuttgart. Vanaf halverwege juni huurt KLM een derde vliegtuig. Deze zal Bazel als basis hebben. In juli komen er nog twee vliegtuigen bij. Die staan dan dan gestationeerd in Aalborg en Frankfurt.

De toestellen hebben nu dus ook de KLM Europe Business Class klasse aan boord. Voorheen kon KLM dit product niet aanbieden en werden passagiers automatisch gedowngraded naar een stoel in Economy Class. Deze passagiers konden wel compensatie aanvragen, de reis annuleren of kiezen voor een andere vlucht.

German Airways Cabine E190 Copyright German Airways KLM Europe Business Class

In de German Airways toestellen zijn nu de eerste drie rijen beschikbaar voor Business Class passagiers. Deze stoelen hebben meer beenruimte en ook de service aan boord zal iets aangepast zijn ten opzichte van Economy Class. De introductie van de cabine is wel slecht nieuws voor Economy Class passagiers, want die konden voorheen deze stoelen selecteren. Op de website van KLM kun je in het boekingsproces gemakkelijk zien welke vluchten uitgevoerd worden door German Airways.

Afbeeldingen ©GermanAirways, KLM

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Of het nu een kist van KLM betreft of eentje met duitse vleugels, Europe Business Class is en blijft een lachertje. Een prachtvoorbeeld van Hollandse zuinigheid en duurzaam gemekker. De passagiers zijn er de dupe van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *