Nieuwe comfort kit voor kinderen bij Air France3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Onlangs presenteerde Air France haar nieuwe comfort kit voor de volwassen reiziger. Nu is het weer tijd voor een nieuwe comfort kit, maar dan voor de jongste reizigers. Air France legt kinderen in de watten met de nieuwe comfort kit bestaande uit verschillende attributen. Van leuk speelgoed tot aan knuffels en spelletjes.

Voor ieder wat wils

Air France komt met twee nieuwe comfort kit voor kinderen. Eén kit is voor kinderen tot 2 jaar oud. De andere comfort kit van Air France is voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar oud.

De comfort kit voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar komt er in twee varianten. Deze kits worden uitgedeeld op intercontinentale vluchten in alle cabines aan de jonge reizigers. De comfort kit heeft wat weg van een soort vouwmap.

Nieuwe comfort kit voor kinderen bij Air France
Nieuwe comfort kit voor kinderen tussen 3 en 11 jaar oud bij Air France

Deze map is beschikbaar in twee kleuren: blauw en licht grijs. Deze van duurzaam gemaakte kartonnen map beschikt over leuke inhoud voor de kinderen. Kinderen kunnen aan de slag met ansichtkaarten om te kleuren, kleurpotloden en liniaal, een boek met o.a. spelletjes en een set kaarten. Net als volwassenen ontvangen zij ook een slaapmasker.

De kartonnen map / tas kunnen de kinderen na hun reis gebruiken om bijvoorbeeld hun paspoort in op te bergen, maar ook souvenirs, aldus Air France.

Baby’s

Voor de nog jongere reiziger bij Air France is er een andere comfort kit. De reizigers tot twee jaar ontvangen namelijk in de Economy cabine een doosje met een konijnenknuffel. Neem je je kind mee in de Premium Economy-, Business Class- of La Prémiere Cabine dan krijgen zij naast de knuffel ook een zakje gemaakt van honingraadkatoen en Castéra thermaal water. Dit laatste is een zalfje dat de huid van de baby reinigt.

Nieuwe comfort kit voor kinderen bij Air France
Deze kit ontvang je in Premium Economy, Business Class of La Prémiere als je reist met een kind tot 2 jaar oud.

Alle comfort kits voor kinderen worden door Air France geleverd zonder plastic verpakkingen. Dit in navolging van de maatschappij om zo min mogelijk plastics te gebruiken.

Nieuwe comfort kit voor kinderen bij Air France
Deze comfort kit ontvangen baby’s tot 2 jaar in de Economy class

Kids Solo

Naast de map met leuke inhoud voor 3 tot 11 jarigen en de knuffel voor baby’s beschikt Air France over nog meer activiteiten voor kinderen. Op het Inflight Entertainment Systeem zijn allerlei films, spelletjes en meditatieprogramma’s aanwezig voor de jonge reiziger. Ook biedt Air France zelfgemaakte goochelshows en audioprogramma’s aan. Via de Air France Play-app kunnen ook speciale kindertijdschriften worden gedownload.

Om ook de smaakpapillen te prikkelen zijn er speciale kindermenu’s die je vooraf gratis kunt selecteren. Ook voor baby’s zijn op maat gemaakte menu’s en deze zijn allemaal gemaakt van biologische producten.

Moet je kind (tussen de 4 en 17) alleen reizen? Dan kun je gebruikmaken van de ‘Kids Solo’ service bij Air France. De maatschappij zorgt ervoor dat vanaf begin tot einde de reis voor je kind goed geregeld wordt en veilig arriveert op de eindbestemming. Met een app is het als ouder/verzorger mogelijk je kind te volgen. Dat moet toch voor een fijn gevoel zorgen!

Nieuwe comfort kit voor kinderen bij Air France

Bron en beeldmateriaal: Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *