Nieuwe bestemming: KLM naar Cork (Ierland)

KLM Cityhopper

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf maart 2020 zal Cork toegevoegd worden aan het Europese netwerk van KLM. Dit is de 93ste bestemming dat rechtstreeks wordt aangevlogen door de luchtvaartmaatschappij. Cork is de tweede grootste stad van Ierland en zal dagelijks worden voorzien van een directe vlucht met KLM. De toevoeging is mogelijk gemaakt door de wijzigingen die doorgevoerd zijn in het netwerk van de luchtvaartmaatschappij. Naast KLM vliegt ook Aer Lingus rechtstreeks tussen Cork en Amsterdam Schiphol.

KLM naar Cork

Per 30 maart 2020 zullen de vluchten tussen Amsterdam Airport Schiphol en Cork Airport uitgevoerd worden door een Embraer 175 of 190. De E175 heeft 20 stoelen in Business Class, 8 stoelen in Economy Comfort en 60 stoelen in Economy Class. De grotere E190 heeft ook 20 Business Class stoelen en 8 Economy Comfort stoelen aan boord, maar heeft plaats voor 72 Economy Class stoelen. De vluchten worden als volgt uitgevoerd:

  • KL1087 vertrekt om 15:50 uur uit Amsterdam en komt om 16:40 uur aan in Cork
  • KL1088 vertrekt om 17:10 uur uit Cork en komt om 20:00 uur aan in Amsterdam

Pieter Elbers, KLM president-directeur & CEO, is trots op de nieuwe bestemming:

Ik ben er trots op Cork aan te kunnen kondigen als KLM’s 93ste Europese bestemming. KLM biedt klanten uit Cork een uitstekende verbinding met Schiphol, en vanaf daar toegang tot meer dan 170 bestemmingen wereldwijd. Andersom kunnen KLM’s klanten met deze nieuwe vluchten de mooie stad en county Cork gaan ontdekken.

Amsterdam - Cork ©GCMapper

Afbeeldingen ©KLM & Creat Circle Mapper

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *