Bij deze hotels scoor je een Black Friday deal3 min leestijd

AccorHotels opent vele luxe hotels in 2020

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Gisteren schreven we al over een aantal interessante Airline Black Friday deals. Vandaag zetten we een selectie van Hotel Black Friday Deals voor je op een rijtje. Natuurlijk komen hierin de Amerikaanse hotelketens terug, maar er zijn ook een aantal andere interessante merken.

Radisson Hotels

Het Amerikaanse Radisson Hotels heeft momenteel een Cyber Sales waarmee je tijdelijk kunt profiteren van kortingen tot 25% op overnachtingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, de VS, Canada, Latijns-Amerika en de Cariben. Het gaat enkel om 25% korting op overnachtingen in het weekend (vrijdag/zaterdag/zondag). Radisson Rewards leden kunnen profiteren van 5% extra korting. Je hier gratis lid worden.

Je dient uiterlijk 3 december 2019 geboekt te hebben. Het verblijf moet vallen tussen 2 januari en 31 december 2020. In de periode van 6 april tot en met 19 april 2020 mag je alle dagen gebruikmaken van deze aanbieding. Je hebt dus een nagenoeg het gehele jaar om te verblijven bij een (of meerdere) van de deelnemende hotels. Bekijk de Radisson Hotels Cyber Sale actiepagina voor de deelnemende hotels en voorwaarden.

Cyber Sale bij Radisson Hotels (Bron: Radisson Hotels)
Cyber Sale bij Radisson Hotels (Bron: Radisson Hotels)

IHG

Ook IHG doet mee met Black Friday kortingen voor IHG Rewards Club leden. Nog geen lid? Je kunt hier gratis lid worden. Deze keer kun je tot 25% korting krijgen. De beste tarieven geven 20% korting, daarnaast krijgen IHG Rewards Club leden 5% extra korting, een totaal van 25% dus.

Boekingen dienen uiterlijk 17 december 2019 gemaakt zijn voor verblijven tot uiterlijk 31 mei 2020. Er zijn mogelijk black-out data. The Venetian® Resort Las Vegas, Six Senses Hotels Resorts Spas en IHG® Army Hotels doen niet mee met deze promotie. Bekijk de IHG Cyber Sale actiepagina voor alle deelnemende hotels en voorwaarden.

Tot 25% korting met de IHG Cyber Sale (Bron: IHG)
Tot 25% korting met de IHG Cyber Sale (Bron: IHG)

easyHotel

EasyGroup, is het moederbedrijf van onder meer easyJet, maar ook easyHotel. De low cost hotelketen heeft inmiddels hotels over de gehele wereld. Bijvoorbeeld in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Deze Black Friday sales geldt voor easyHotels in het verenigd Koninkrijk. Leden krijgen 30% korting en niet-leden 20%. Verblijven dienen op 28 of 29 november 2019 geboekt te zijn met een reisperiode tot 3 mei 2020. Als je geen lid bent dan kun je met actiecode ‘2019BLACKFRI’ 20% korting krijgen. Lees hier alle voorwaarden en deelnemende hotels. Om te boeken ga je naar de website van easyHotel.

Black Friday Sale bij easyHotel (Bron: easyHotel)
Black Friday Sale bij easyHotel (Bron: easyHotel)

NH Hotels

Bij NH Hotels krijg je tijdelijk tot 40% korting op je hotelovernachtingen bij acht deelnemende merken. De boeking dient minimaal een week voor vertrek plaats te vinden en uiterlijk 3 december 2019 betaald te zijn. De reisperiode is tot 31 maart 2020. Eventuele NH Rewards kortingen zijn al verwerkt in het actietarief. Bekijk hier de deelnemende hotels en voorwaarden.

Black Friday bij NH Hotels (Bron: NH Hotels)
Black Friday bij NH Hotels (Bron: NH Hotels)

Booking.com en Expedia

Ook platforms als Booking.com en Expedia doen meer met Black Friday. Je kunt hier 40 tot 60% korting krijgen, afhankelijk van de locatie, lengte en data van het verblijf. Zoals altijd is het aantal beschikbare hotels/data/nachten beperkt. Voor korting bij Booking.com kijk je op deze speciale actiepagina. Voor korting bij Expedia kijk je op deze speciale actiepagina.

Meer Black Friday Deals

Er zijn nog veel meer Black Friday deals. Mogelijk worden deze de komende dagen nog gelanceerd door de grote airlines. Houd ook ons Forum in de gaten voor meer Black Friday Deals. Eerder schreven we al over een selectie van Black Friday Deals bij airlines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *