Millennium Hotels & Resorts komt met enorm simpel loyaliteitsprogramma

Millennium Hotels & Resorts

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Millennium Hotels & Resorts komt met een heel simpel loyaliteitsprogramma zonder statussen. Dit loyaliteitsprogramma komt met de naam ‘My Millennium’ en het aanmelden is gratis. Op deze pagina kun je alle informatie vinden en is aanmelden ook mogelijk.

Millennium Hotels & Resorts komt met simpel loyaliteitsprogramma

Voor elke dollar die je uitgeeft bij de keten ontvang je 10 punten. Je krijgt deze punten over het bedrag voor de belastingen en toeslagen. Bij elk blok van 10 nachten dat je verblijft bij een hotel of resort, ontvang je dubbele punten. Een voorbeeld:

Je verblijft 10 nachten in een Millennium hotel voor $100,- per nacht (voor belastingen en toeslagen). Aan het einde van je verblijf heb je dan 10.000 punten verdiend. Omdat je 10 nachten in een Millennium Hotel bent verbleven, worden je punten dus verdubbeld. In totaal heb je aan het einde van de 10 nachten de beschikking over 20.000 punten om uit te geven.

Deze punten kun je uitgeven aan verschillende rewards, zoals een gratis overnachting. Elke punt heeft een waarde van 0,5 cent, dus je hebt er 20.000 nodig om een hotelkamer van $100,- te boeken. Een andere optie is om dit te gebruiken voor een upgrade, waarbij deze 4.000 punten kost.

Het is ook mogelijk om de punten in te zetten voor vouchers zoals lounge toegang of voor een diner. Hierbij krijg je een waarde van 0,4 cent voor elke punt.

Al lid van My Millennium ontvang je ook 10% korting op je verblijf en kun je gebruik maken van speciale aanbiedingen. Millennium Hotels & Resorts heeft in totaal 110 hotels waar je kunt verblijven op 77 verschillende bestemmingen. Ook in Europa is de keten actief, zoals bijvoorbeeld in Londen.

Millennium Hotels & Resorts

Afbeeldingen ©Millennium Hotels & Resorts, H/T TPG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *