Miles & More: Summer Flytime 2018 Promo

miles & more

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Miles & More is met een nieuwe promotie gestart waarbij je tot 6000 extra bonus mijlen kan verdienen. Let er wel op dat het gaat om award mijlen. Niet om de begeerde status mijlen. De promo heeft de naam Summer Flytime 2018 gekregen.

Eerst en vooral dien je natuurlijk een Miles & More account te hebben en om deel te kunnen nemen aan deze promo dien je jezelf te registreren. Dit doe je via deze link (klik). De registratie kan gebeuren tot en met 31 mei 2018. Alle vluchten die je nadien vliegt in de periode vanaf 1 juni 2018 tot en met 31 augustus 2018, komen in aanmerking.

miles & more
Registreren en vliegen!

Wat valt er te verdienen?

Ik vlieg af en toe voor mijn werk binnen Europa met Brussels Airlines. Als ik nadien naar mijn Lufthansa account kijk, dan verdien je nog maar bitter weinig miles. Een retour van Brussel naar Manchester levert amper 250 mijlen op tegenwoordig. Dus elke kans die ze aanbieden om extra award mijlen te verdienen is mooi mee genomen.

Voor deze promo dien je een minimum aantal vluchten te vliegen om in aanmerking te komen. De bonussen zien er als volgt uit.

miles & more

Je moet dus minimaal 4 vluchten afleggen om 1000 mijlen te verdienen. Wat eigenlijk niks is, daarmee doel ik op de bonus. Bij 6 vluchten verdien je 3000 mijlen en bij 8 vluchten 6000 mijlen. Maar het kan wel interessant zijn, want denk even met me mee. Als het puur gaat om vluchten, dan heb je met een retour Brussel naar Manchester al 2 vluchten gevlogen.

Er zijn natuurlijk talloze goedkope bestemmingen in Europa. Soms zijn er ontzettend goedkope tarieven te vinden, zeker als je zonder bagage vliegt. Let er wel op dat de vluchten dienen uitgevoerd te worden door bepaalde airlines.

miles & more
Enkel met deze airlines kom je in aanmerking

Soms zijn er retourvluchten te boeken voor slechts 78 Euro per persoon. Doe dit maal vier, dan zit je op 312 Euro voor 4 retourvluchten. Je verdient status mijlen, award mijlen en de 6000 bonus award mijlen. Is het dit waard? Ik zou zeggen van niet want je koopt momenteel voor minder geld 6000 SPG punten die je naar Miles & More kan omzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *