Miles & More Mileage Bargains Augustus 20172 min leestijd

mileage bargains

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De start van een nieuwe maand betekent ook weer nieuwe ” Mileage Bargains ” van Miles & More. Dit is het loyalty programma van Lufthansa. Deze Mileage Bargains zijn boekbaar vanaf 1 augustus tot en met 31 augustus. De reisperiode voor Europese bestemmingen varieert. Voor verre bestemmingen zijn de reisdata vastgelegd tussen 1 december 2017 en 15 januari 2018.

Indien je binnen Europa vliegt, heeft het geen zin om tickets te boeken in economy class. Je betaalt immers evenveel taksen op een award ticket als dat je zou betalen voor een regulier ticket in economy class. Daarom lijsten we hieronder een aantal bestemmingen op waarvoor je 25.000 dient neer te tellen. Hiervoor boek je een retourvlucht in business class.

  • Warschau
  • Zurich
  • Wenen
  • Graz
  • Innsbruck
  • Poznan

Verre bestemmingen

Indien je jouw verdiende miles wil spenderen aan een bestemming in Noord-Amerika of Azië dan kan dat. Hier volgt een kort overzicht:

  • Tunis voor 40.000 mijlen
  • Chicago voor 55.000 mijlen
  • Dubai voor 40.000 mijlen
  • Seoul voor 70.000 mijlen

Deze tarieven gelden voor retourvluchten in business class.

mileage bargains

 

Het aanbod varieert naar gelang het land wat je selecteert. Als je namelijk bovenaan de website “België” als land van oorsprong selecteert, dan je krijg je maar 2 bladzijden met business class deals, terwijl er voor andere landen soms meer deals beschikbaar zijn. Kijk dus zeker rond om het moment dat de Mileage Bargains verschijnen, want voor hetzelfde geld zijn er betere deals in de buurlanden te vinden.

De mijlen promoties van augustus zijn te vinden in de sectie van de huidige aanbiedingen op deze link, klikt daar eerst op ‘Gebruik mijlen’ en dan links onderaan op ‘Huidige aanbiedingen’.

mileage bargains

 

Onze redacteur Theo heeft een interessant artikel geschreven hoe je met weinig miles toch award tickets kan boeken bij Miles & More, zeker de moeite waard om dit te lezen.

Weet wel dat de site van de Mileage Bargains regelmatig wordt geupdate, zo krijg ik om de zoveel dagen een automatisch e-mail die me op de hoogte brengt van de laatste aanpassingen. Dus misschien dat er nog meer bestemmingen bekend worden gemaakt…

Zoals bij elke promotie bestaan er  ook voor deze een aantal voorwaarden, een gedetailleerd overzicht per airline van de Miles & More groep is te vinden op deze link. Ben jij van plan om een Mileage Bargain te boeken of heb je ervaring met het boeken van een award via deze weg, aarzel dan niet om het ons te laten weten in het forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *