Miles & More Mileage Bargains April

Miles & More Mileage Bargains 1

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke maand zijn er ook weer nieuwe Mileage Bargains’ van Miles & More. Dit is het loyaliteitsprogramma van onder andere Lufthansa. Deze Mileage Bargains zijn deze maand boekbaar van 1 april tot en met 30 april 2017 en je kunt deze periode reizen van 1 augustu 2017 tot en met 15 september 2017.

Dit soort deals zijn er ook bij KLM/Air France, namelijk de Flying Blue Promo Awards. Meer informatie over deze Promo Awards kun je hier vinden op InsideFlyerNL.

Miles & More Mileage Bargains

De Miles & More Mileage Bargains hebben een eigen website gekregen waardoor je deze deals makkelijker kunt zoeken. Per land verschillende Miles & More Mileage Bargains en de luchthavens kun je wijzigen onder ‘filters’.

Met de filters kun je aangeven vanuit welk land je wilt vertrekken, vanaf welke luchthaven en naar welke luchthaven, hoeveel miles je wilt besteden (in staffels van 10.000 miles), in welke reisperiode je wilt reizen, in welke klasse je wilt reizen en met welke luchtvaartmaatschappij je wilt vliegen. Deze filters waren voorheen niet beschikbaar, maar met de komst van de nieuwe website kun je makkelijker een deal vinden.

Miles & More Mileage Bargains December

Deze maand zijn er vanaf Nederland maar 18 bestemmingen, wat relatief weinig is. Vanuit Duitsland heb je de mogelijkheid om 32 bestemmingen te boeken met korting. Vanaf Belgie kun je naar 29 bestemmingen vliegen. Het is dus raadzaam ook naar de verschillende landen te kijken voor een bestemming naar keuze. Zodra de beschikbaarheid volledig is verdwenen, zal de bestemming ook van de website worden gehaald. Zie je een bestemming op de site, dan is er dus in ieder geval 1 stoel boekbaar tussen 1 april en 15 mei. De vluchten kunnen naast Lufthansa ook uitgevoerd worden door Brussels Airlines, Swiss, Austrian of LOT.

  • Detroit in economy voor 30.000 miles vanaf Brussel
  • Chicago in business voor 55.000 miles vanaf Amsterdam
  • Washington in economy voor 30.000 miles vanaf Brussel
  • Bejing in business voor 70.000 miles vanaf Amsterdam
  • Dubai in business voor 40.000 miles vanaf Amsterdam
  • Istanbul in economy class voor 15.000 miles vanaf Duitsland

Miles & More Mileage Bargains

 

Extra tips omtrent de Mileage Bargains

De belastingen op Economy class tickets zijn vaak aan de hoge kant, waardoor het belangrijk is om af te wegen of dit het waard is voor een Economy ticket. Je kunt in de meeste gevallen beter kiezen voor een award in Busines class omdat dit in verhouding meer waar voor je geld heeft. De pagina van de Mileage Bargains veranderen vaak, waardoor er bestemmingen kunnen wijzigen. Zie je een mooi award ticket, dan loont het zeker om deze snel te boeken. De beschikbaarheid van de tickets is op sommige routes beperkt. Zie je geen beschikbaarheid? Probeer het dan eens van een andere luchthaven (als deze ook in de aanbieding is).

Zoals bij elke promotie zitten er aan deze award aanbiedingen ook een aantal voorwaarden. Alle voorwaarden kun je hier inzien van Miles & More en is gerangschikt per airline.

Ben jij van plan om een Mileage Bargain te boeken? Laat dan dan hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *