Miles & More Mileage Bargains En Nieuwe Website

Miles & More Mileage Bargains 1

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke maand zijn er ook weer nieuwe ‘Mileage Bargains’ van Miles & More. Dit is het loyaliteitsprogramma van onder andere Lufthansa. Deze Mileage Bargains zijn deze maand boekbaar van 1 september tot en met 30 september en je kunt deze periode reizen van 1 januari 2016 tot en met 15 februari 2017.

De Mileage Bargains waren altijd een onderdeel van de promotie pagina van Miles & More, maar vanaf deze maand is er een nieuwe website gelanceerd die het makkelijker maakt om te zoeken en te boeken. Deze website kun je hier vinden.

Dit soort deals zijn er ook bij KLM/Air France, namelijk de Flying Blue Promo Awards. Meer informatie over deze Promo Awards kun je hier vinden op InsideFlyerNL.

Miles & More Mileage Bargains

De Miles & More Mileage Bargains hebben een eigen website gekregen waardoor je deze deals makkelijker kunt zoeken. Per land verschillende Miles & More Mileage Bargains en de luchthavens kun je wijzigen onder ‘filters’.

Met de filters kun je aangeven vanuit welk land je wilt vertrekken, vanaf welke luchthaven en naar welke luchthaven, hoeveel miles je wilt besteden (in staffels van 10.000 miles), in welke reisperiode je wilt reizen, in welke klasse je wilt reizen en met welke luchtvaartmaatschappij je wilt vliegen. Deze filters waren voorheen niet beschikbaar, maar met de komst van de nieuwe website kun je makkelijker een deal vinden.

Miles & More Mileage Bargains
Een aantal Miles & More Mileage Bargains vanuit Nederland

In totaal zijn er 62 Mileage Bargains te vinden vanaf Nederland. Je kunt voor alle Mileage Bargains terecht op de speciale website van Miles & More.

De belastingen op Economy class tickets zijn vaak aan de hoge kant, waardoor het belangrijk is om af te wegen of dit het waard is voor een Economy ticket. Je kunt in de meeste gevallen beter kiezen voor een award in Busines class omdat dit in verhouding meer waar voor je geld heeft. De pagina van de Mileage Bargains veranderen vaak, waardoor er bestemmingen kunnen wijzigen. Zie je een mooi award ticket, dan loont het zeker om deze snel te boeken. De beschikbaarheid van de tickets is op sommige routes beperkt. Zie je geen beschikbaarheid? Probeer het dan eens van een andere luchthaven (als deze ook in de aanbieding is).

Zoals bij elke promotie zitten er aan deze award aanbiedingen ook een aantal voorwaarden. Alle voorwaarden kun je hier inzien van Miles & More en is gerangschikt per airline.

Ben jij van plan om een Mileage Bargain te boeken? Laat dan dan hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *