Marriott stelt categorie 8 uit tot maart 20191 min leestijd

Starwood en Mariott

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds de samenvoeging van het loyaliteitsprogramma van Starwood en Marriott is er geregeld iets mis gegaan. Vanaf het moment van samenvoeging, 18 augustus 2018, gaf Marriott aan dat leden gebruik konden maken van categorie 8 hotels voor de prijs van een categorie 7 hotel. Vanaf nu is echter duidelijk dat de categorie 8 hotels boekbaar zijn vanaf maart 2019.

Marriott stelt categorie 8 uit tot maart 2019

Mocht je dus in een categorie 8 hotel willen verblijven, dan kun je deze nu nog boeken voor de prijs van een categorie 7 hotel. Dit scheelt tussen de 20.000 en 30.000 punten, een heel verschil dus!

Daarnaast komen er vanaf 2019 ook peak en non-peak tarieven volgens het onderstaande schema:

Marriott Award Chart

Het loont vanaf dat moment dus om goed te kijken of je in een peak of non-peak periode wilt boeken. Tot die tijd kun je voor de oude tarieven boeken die opgesomd staan onder ‘standard’ in het bovenstaande schema. Daarnaast zijn er ook Points & Cash mogelijkheden waarbij je minder miles nodig hebt. Alle manieren om je gespaarde punten te verzilveren kun je op deze pagina van de hotelketen vinden.

Marriott Megabonus promotie

Mocht je binnenkort nog in een Marriott hotel verblijven, dan kun je wellicht ook nog gebruik maken van de Megabonus promotie.   Je krijgt tijdens deze promotie 2.000 bonus punten voor verblijven van minimaal 2 nachten. Daarnaast krijg je 1.000 punten voor elk merk dat je bezoekt, startend vanaf het tweede merk.

Sinds de start heeft Marriott een extra bonus toegevoegd:

  • Je ontvangt 10.000 bonus punten als je in 10 verschillende merken verblijft
  • Je ontvangt 29.000 bonus punten als je in 29 verschillende merken verblijft

Alle informatie over deze Megabonus promotie kun je in dit artikel vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *