Marriott Bonvoy wijzigt algemene voorwaarden1 min leestijd

Marriott Thailand

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy heeft vorige week besloten om per direct de algemene voorwaarden op een aantal vlakken aan te passen. Het gaat om twee wijzigingen. Twee weken geleden paste ook al Hilton Honors de algemene voorwaarden aan.

Marriott wijzigt algemene voorwaarden

De wijzigingen in de algemene voorwaarden hebben betrekking tot het verdienen van punten op bijkomende uitgaven tijdens het verblijf en wat een gekwalificeerd verblijf is. Ook zijn er wijzigingen in de algemene voorwaarden van Homes & Villas. Op dit moment kun je punten verdienen op extra uitgaven voor je eigen kamer en twee extra kamers. Het maakt op dit moment niet uit wat de check-in en check-uit datum is. In de aangepaste voorwaarden geeft Marriott nu aan dat zowel de check-in als de check-uit datum overeen moeten komen.

Ook zijn er een aantal kleine wijzigingen bij Homes & Villas. Tot op heden was er geen maximum op het aantal punten dat je kon verdienen bij dit merk. Nu laat Marriott in de voorwaarden weten dat je punten kunt verdienen op maximaal drie verblijven tegelijkertijd. Daarnaast telt vanaf nu ook maar op één verblijf mee voor het verdienen van elitestatus binnen Marriott Bonvoy. Voorheen telden alle verblijven die je boekte mee als elitestatus. Hierdoor is vanaf nu dus moeilijker om status te verdienen.

Deze wijzigingen zijn niet direct drastisch te noemen. Voor degenen die in meerdere Homes & Villas tegelijkertijd verblijven, bijvoorbeeld voor een hele familie, hebben deze wijzigingen een negatieve invloed. Het is dan namelijk moeilijker om punten en elitenachten te verdienen. De wijzigingen in de algemene voorwaarden kun je terugvinden op de website van Marriott.

Homes & Villas by Marriott Voorwaarden
De wijzigingen hebben betrekking tot het verdienen van punten en elitenachten bij Homes & Villas. (Foto: Marriott)

Uitgelichte afbeelding:Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *