Maak kans op een Economy ticket van American Airlines – InsideFlyer Adventskalender2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag maak je in de InsideFlyer Adventskalender kans op een vliegticket in economy class met American Airlines! Vanuit Amsterdam vliegt American Airlines rechtstreeks naar Philadelphia en Dallas. De route naar Dallas wordt uitgevoerd met een Boeing 777. Op de route naar Philadelphia zal vanaf 9 januari 2020 een Boeing 787-8 Dreamliner ingezet worden.

De Dreamliner van American Airlines

OneWorld maatschappij American Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld met ruim 6.700 vluchten per dag. De route Amsterdam – Philadelphia wordt op dit moment nog met een B 767 uitgevoerd, maar zal begin 2020 worden uitgevoerd door een nieuwe B787 Dreamliner, welke over een state of the art inflight entertainment system beschikt, met oa gratis live TV (CNN/BBC en sport kanaal)

Ten opzichte van bijvoorbeeld de Boeing 767 heeft de nieuwe 787-8 Dreamliner meer zitplaatsen voor reizigers. Zo zijn er in de 767 namelijk 28 Business Class stoelen, 21 Main Cabin Extra stoelen en 160 Economy Class stoelen. Naast de hoeveelheid stoelen in de Dreamliner is er ook een echte Premium Economy cabine toegevoegd. Zo bezit de Dreamliner in totaal 234 stoelen, waarvan 20 in Business Class, 28 in Premium Economy, 48 in Main Cabin Extra en 138 in Economy.  Het comfort gaat er dus zeker op vooruit! In totaal zullen er per dag 25 reizigers meer mee kunnen.

 

Basic Economy op Trans-Atlantische vluchten (Bron: American Airlines)
Main Cabin (Economy) in de Boeing 787 Dreamliner (Foto: American Airlines)

Klik hier om kans te maken!

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen voor de InsideFlyer Adventskalender, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mailadres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

De InsideFlyer Adventkalender is mede mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *