Lufthansa Premium Economy sale vanaf Amsterdam – tickets vanaf €410

Premium Economy Class Lufthansa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu relatief goedkoop met Lufthansa vliegen naar vele bestemmingen in Premium Economy. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld Teheran, Koeweit, Dubai, Bangkok of Hong Kong. Je reis start daarbij in Amsterdam en je maakt vaak een tussenstop in Frankfurt of München. Deze tarieven zijn te boeken voor reizen tot februari 2021. Daarbij moet je vaak wel een overnachting hebben van zaterdag op zondag, of 6 dagen verblijven om het goedkopere tarief te kunnen boeken.

Lufthansa Premium Economy & verdiensten

Met een Premium Economy ticket krijg je in veel loyaliteitsprogramma’s 100% van de status mijlen bijgeschreven. Denk daarbij aan Miles+Bonus, Miles & Smiles of SAS Eurobonus. Bij het Miles & More loyaliteitsprogramma van Lufthansa ontvang je ook een bonus van 25% als je minstens een Frequent Traveler status hebt. Vanaf 2021 zullen er ook een aantal veranderingen doorgevoerd gaan worden in dit loyaliteitsprogramma.

Voor award miles, die je kunt gebruiken voor een award ticket, ontvang je vaak een ander percentage. Bij Miles & More hangt deze af van je ticketprijs. Daardoor is het vaak handiger om voor een ander loyaliteitsprogramma te kiezen. Op de website Where to Credit kun je overzichtelijk zien hoeveel miles je krijgt voor een bepaalde boekingsklasse.

De tickets naar deze bestemmingen kun je boeken via de website van de luchtvaartmaatschappij, maar ook via (online) travel agents. Daarbij kun je bijvoorbeeld Momondo gebruiken om op zoek te gaan naar het laagste tarief. Je kunt bijvoorbeeld reizen naar:

  • Teheran vanaf €410
  • Bahrein vanaf €467
  • Dammam vanaf €522
  • Kuweit vanaf €526
  • Mumbai vanaf €538
  • Delhi vanaf €540
  • Bangkok vanaf €584
  • Bangalore vanaf €618
  • Dubai vanaf €635
  • Hong Kong vanaf €698

Het is ook mogelijk om een Economy en Premium Economy ticket te combineren. Op die manier kun je op de ene vlucht in Economy reizen en de andere vlucht in Premium Economy. Daardoor kan het zijn dat je ticketprijs daalt. De vluchten vanaf Nederland naar Duitsland zijn in ieder geval in Economy class, daar er geen Premium Economy aan boord is op deze korte vluchten.

Zo vlieg je in dit voorbeeld naar Dubai voor €495.76 in plaats van €635:

Lufthansa

Er zijn nog veel meer bestemmingen beschikbaar voor deze prijzen, welke je kunt vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Premium Economy Class cabine

Afbeeldingen ©Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *