Lufthansa introduceert nieuwe bestemmingen voor winterdienstregeling 2020-2021

Nieuwe winterse bestemmingen Lufthansa 2020

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met het onstuimige weer van afgelopen week ben je wellicht weer toe aan de zomer. Niet getreurd, die komt binnenkort aan. Vanaf eind maart start bij de in de luchtvaartwereld dan ook de zomerdienstregeling. Echter zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen alweer druk bezig met de winterdienstregeling van 2020-2021. Ook het Duitse Lufthansa heeft al enkele wijzigingen in het schema bekend gemaakt. Hieronder meer.

Griekenland

De winterdienstregeling van 2020-2021 zal dit jaar starten op 25 oktober 2020. Lufthansa zal dan ook met de winterdienstregeling beginnen. Dat betekent deze keer ook dat er nieuwe bestemmingen op het lijstje staan. Een van de bestemmingen die geheel nieuw is voor Lufthansa is het Griekse Thessaloniki. De maatschappij zal hier naar toe gaan vliegen vanaf dinsdag 27 oktober 2020. De Duitse nationale airline zal dit drie keer per week doen. Daarvoor wordt een Airbus A320 ingezet. Op dinsdag, donderdag en ook zaterdag kun je dan naar dit zonnige gebied vliegen, vertrekkend vanuit München.Nieuwe winterse bestemmingen Lufthansa 2020

Atlantische Oceaan

Andere zonnige bestemmingen zijn te vinden in de Atlantische Oceaan. Hier kun je ook vanuit München heen vliegen. En wel naar de Canarische Eilanden. Vanuit München kun je rechtstreeks naar Fuerteventura, Gran Canaria/Las Palmas en Tenerife. Deze vluchten zullen respectievelijk starten op 31 oktober, 25 oktober en 25 oktober 2020. Fuerteventura zal worden aangevlogen op zaterdag, Gran Canaria op zondag en Tenerife op elke zaterdag en zondag. De vluchten naar de Canarische Eilanden zullen worden uitgevoerd met een Airbus A321.

Vanuit Nederland kun je gemakkelijk met Lufthansa vliegen naar München, vanuit Amsterdam. Aansluitend kun je dan doorvliegen naar een van de genoemde winterbestemmingen van Lufthansa. Soms kan het aantrekkelijker zijn om via München te vliegen dan bijvoorbeeld een andere hub. Dit kan zeker in de prijs schelen. Het heet een winterdienstregeling, maar je kunt er uiteindelijk best wat zonuren mee verdienen.

Bron & Beeldmateriaal: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *