Lufthansa Group in de Prijzen bij Business Traveller Awards

Toestel met nieuwe livery (Bron: Lufthansa)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen weekend viel Lufthansa Group flink in de prijzen bij de jaarlijkse Business Traveller Awards. Deze prijzen werden vergeven in Frankfurt. Naast Lufthansa zelf vielen ook de zusterondernemingen SWISS en Austrian Airlines in de prijzen. Daarnaast werd website van Lufthansa door de jury beoordeeld als beste voor zakelijke reizigers.

Business Traveller Awards

De Duitse Business Traveller Awards worden beoordeeld door de lezers van het Business Traveller tijdschrift. Een onafhankelijk bedrijf faciliteert het onderzoek en de resultaten. Lufthansa Group kreeg dit jaar drie prijzen tijdens de uitreiking van de Awards. In de categorie ‘Beste Airline for Business Travellers on German and European Routes’ waren de Duitsers zeer verdienstelijk. Voor de vijfde maal op rij kreeg SWISS hier de eerste plaats. De tweede plaats is voor Lufthansa en de derde voor Austrian Airlines. Zo is de Group goed vertegenwoordigd bij deze prijs. De website van Lufthansa werd als beste aangewezen voor de zakelijke reiziger.

Lufthansa Group laat weten heel blij te zijn met de bekroningen. De investeringen in het product en de digitale klantreis lijken hun vruchten af te werpen. Het feit dat drie airlines uit de Group een plaats hebben als beste maatschappij voor de zakelijke reiziger is een compliment voor alle medewerkers.

De Awards die Lufthansa Group afgelopen weekend mee naar huis nam
De Awards die Lufthansa Group afgelopen weekend mee naar huis nam

Lufthansa Group

Het bedrijf Lufthansa Group bestaat niet alleen uit de gelijknamige airline. Binnen het bedrijf zijn er twee zogenaamde network airlines: SWISS en Austrian Airlines. Daarnaast zijn er de zogenaamde point-to-point airlines: Eurowings, Brussels Airlines en SunExpress. Die laatste zijn deze keer niet in de prijzen gevallen.

Andere winnaars

Andere airlines die in de prijzen vielen zijn Singapore Airlines, Qatar Airways en Emirates. Zij behaalden respectievelijk de eerste, tweede en derde plaats voor de prijs voor beste maatschappij voor zakelijke reizigers. De beste luchthavens zijn Changi Singapore Airport, Zürich International Airport en London City Airport. De beste hotelketens zijn AccorHotels, Best Western en NH Hotels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *