LOT geeft Business Lounge Polonez in Schengenzone Warschau Chopin Airport upgrade4 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De nationale maatschappij van Polen, LOT Polish Airlines, heeft op haar thuisbasis twee Business Lounges. De LOT Business Lounge Polonez is al enige tijd toe aan een flinke opknapbeurt. En deze opknapbeurt komt eraan. Net als de cabine in de 787 krijgt ook de Business Lounge Polonez van LOT Polish Airlines een opknapbeurt om er weer tegen aan te kunnen komende jaren.

Lounges LOT Polish Airlines op Warschau Chopin Airport

Eind juni kondigde Air France nog aan haar vernieuwde lounge in Cayenne te heropenen. Deze lounge was toe aan een flinke opknapbeurt en is nu dus weer geopend voor haar reizigers. Ook de Poolse maatschappij gaat aan de slag met haar lounge in de Schengenzone op de luchthaven van Warschau. De LOT Business Lounge is te vinden in de Schengenzone (Terminal A) nabij gate 25/26. 
Er is ook nog een LOT Business Lounge Mazurek in de non-Schengenzone nabij gate 19/20N. 

De vernieuwde LOT Business Class in de 787

Verbouwing

Niet de Mazurek maar de Polonez lounge in de Schengenzone zal dus worden verbouwd en gemoderniseerd. Deze verbouwing start in juli 2024. De bedoeling is dat de verbouwing afgerond gaat worden in december 2024. In december zal de vernieuwde lounge weer in zijn geheel open zijn. 

De lounge is niet alleen sterk verouderd, ook is deze te klein voor de hoeveelheid reizigers die gebruik maakt van de lounge. De verbouwing zorgt er dan ook voor dat de lounge 153 m2 groter wordt met een totaal oppervlak van 860m2. Hierdoor is er plek voor 64 meer reizigers ten opzichte van de huidige lounge. 

Flinke verbouwing voor LOT Business Lounge Polonez in Schengenzone Warschau Chopin Airport

De lounge wordt niet alleen groter, er komt ook nieuwe interieur dat past bij het merk van LOT. Het ontwerp van de nieuwe lounge wordt door LOT beschreven als een combinatie van elegantie en functionaliteit. Zo zullen er onder andere comfortabele stoelen en banken zijn. 

Flinke verbouwing voor LOT Business Lounge Polonez in Schengenzone Warschau Chopin Airport

De verbouwing van de LOT Business Lounge Polonez zal in fases worden uitgevoerd. Hierdoor blijft je toegang hebben tot het gedeelte met eten en drinken. 

I believe that the changes will provide even greater comfort, as well as the ability to work and relax freely. LOT Business Lounge Polonez is the largest lounge at the Chopin Airport, which is LOT’s hub. We want all our customers to experience LOT’s famous hospitality right here, even before boarding. We can’t wait to invite them to a completely changed interior.
Izabela Leszczyńska, directeur productontwikkeling en klantervaring bij LOT Polish Airlines

Wil je meer weten of de actuele openingstijden, faciliteiten en toegangsvereisten, check dan deze website van LOT Polish Airlines.

Flinke verbouwing voor LOT Business Lounge Polonez in Schengenzone Warschau Chopin Airport

Vluchten tussen Amsterdam en Warschau

Tussen Amsterdam en Warschau voert LOT Polish Airlines meerdere vluchten per dag uit. Dit doen ze volgens onderstaand schema en worden uitgevoerd door een Embrear 190 of 195. 

Dagen van de weekVanNaarVertrek (lokale tijd)Aankomst (lokale tijd)Vluchtnummer
Elke dag v/d weekSchipholWarschau07.00 uur08.55 uurLO270
Elke dag v/d weekSchipholWarschau10.30 uur12.30 uurLO266
Elke dag v/d weekSchipholWarschau14.15 uur16.10 uurLO264
Elke dag v/d weekSchipholWarschau19.45 uur21.45 uurLO268

Bron: LOT Polish Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *