Live TV Kijken tijdens Delta Vluchten1 min leestijd

Delta A350

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een belangrijk onderdeel van het product aan boord is het inflight entertainment systeem. Airlines bieden hun klanten steeds meer mogelijkheden en daarmee wordt men ook steeds veeleisender. Delta speelt hier nu op in door aan boord live uitzendingen van belangrijke sportwedstrijden uit te zenden. Deze service zal gratis beschikbaar zijn voor alle reizigers op geselecteerde vluchten. 

Delta Studio

De Amerikaanse maatschappij ziet dit als een aanvulling op de bestaande dienst genaamd Delta Studio. Binnen Delta Studio kun je meer dan 300 films bekijken, waaronder een selectie recent uitgebrachte films. Ook kun je internationaal populaire series bekijken, podcasts en muziek beluisteren en spelletjes spelen. Delta Studio wordt maandelijks voorzien van nieuwe content. 

Streamen

De gratis service is beschikbaar op meer dan 550 toestellen van Delta. Een slimme service die ook op toestellen met een minder modern of zelfs geen inflight entertainment systeem biedt reizigers de mogelijkheid om middels een app alle content op een eigen device te bekijken. Bijvoorbeeld een laptop, tablet of smartphone. 

DISH

In samenwerking met DISH kun je nu op geselecteerde vluchten 12 live televisiekanalen bekijken. Belangrijkste context waar Delta op focust deze zomer is sport. Vooral voetbalfanaten zullen aan hun trekken komen met de live uitzending van alle belangrijke internationale voetbalwedstrijden tijdens de vlucht. In eerste instantie zal dit beschikbaar zijn op binnenlandse vluchten in de Verenigde Staten. Alle uitzendingen worden zowel met Engelse als Spaanse ondertiteling uitgezonden. 

Met deze aanvulling op Delta Studio willen de Amerikanen het verblijf in het vliegtuig nog verder verbinden met het leven op de grond. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *