Lifetime Hotel Elite Status

Hyatt Dimaond Challenge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De vier grote hotelketens in de wereld hebben verschillende elite statussen, waarbij je Lifetime Elite Status kunt behalen op basis van verschillende criteria. Dit betekend dat je er niet meer voor hoeft te zorgen dat je elk jaar de criteria hoeft te halen voor de betreffende status in dat jaar. In dit artikel lees je alles over deze Lifetime Elite Statussen bij de vier grote  hotelketens.

Starwood Preferred Guest – Lifetime Gold/Platinum

Starwood heeft twee Lifetime elite statussen, namelijk Gold en Platinum. Voor Lifetime Gold moet je 250 overnachtingen hebben gemaakt en vijf jaar elite status te hebben gehad. Voor SPG Lifetime Platinum moet je 500 overnachtingen hebben gemaakt bij Starwood. Daarnaast dien je 10 jaar of langer de Platinum status te hebben gehad. Het voordeel hierbij is dat deze 10 jaar niet achtereenvolgend hoeven te zijn.

Mariott – Lifetime Platinum

Voor Mariott Lifetime Platinum dien je 2 miljoen punten te hebben gehaald, 1000 nachten hebben overnacht en 12 jaar lid te zijn van het programma. De grootste uitdaging hierbij is het aantal nachten. De 2 miljoen punten zijn inclusief alle bonussen die je kunt behalen met verschillende promoties. Daarnaast tellen creditcard punten ook mocht je een creditcard hebben die een samenwerking heeft met Mariott.

Hyatt – Lifetime Diamond

Voor Hyatt Lifetime Diamond dien je 1 miljoen basis punten te halen. Dit zijn de punten zonder bonussen die Hyatt soms heeft. De punten als welcome amenity tellen bijvoorbeeld niet mee in deze telling. Als je ervoor gekozen hebt om de punten te laten bijschrijven als airline miles, telt dit ook niet mee in de basis punten. Om 1 miljoen basis punten te halen dien je omgerekend $200.000 uit te geven. Tot slot dien je tien jaar lid te zijn van het Hyatt Gold Passport programma. Om het aantal basispunten te weten kun je contact opnemen met de Hyatt Customer Care.

Hilton – Lifetime Diamond

Hilton heeft onlangs ook een Lifetime status in het leven geroepen. Om Lifetime Diamond te kunnen behalen moet je 10 jaar Diamond status hebben gehad, waarbij deze niet achtereenvolgend hoeven te zijn. Daarnaast moet je 1.000 betaalde overnachtingen hebben. Dit betekend dat de overnachten geboekt met punten niet meetellen.

Als je Lifetime Diamond hebt behaald krijg je een B&W P5 hoofdtelefoon opgestuurd. Daarnaast krijg je het aantal punten dat gelijk staat aan $100,- op je account bijgeschreven om te besteden in de HHonors Shopping Mall. Om erachter te komen hoeveel betaalde nachten je hebt kun je contact opnemen met de Hilton Customer Care.

Lifetime Diamond Hilton
Lifetime Diamond Hilton (CC:ThePointsGuy.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *