LifeMiles Star Alliance Award Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

LifeMiles, het loyaliteitsprogramma van de Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Avianca, is een erg interessant programma binnen Star Alliance. Er zijn namelijk vaak promoties waarbij je een mooi aantal bonus miles kunt krijgen bij aankoop van miles. Daarnaast zijn er interessante mogelijkheden om miles in te wisselen. Op dit moment heeft LifeMiles een sale waarbij je tot wel 43% korting kunt krijgen bij het besteden van je miles op Star Alliance partnervluchten. Zo iets komt niet vaak voor, dus het is zeker interessant om dit te bekijken.

lifemiles

LifeMiles Award Sale

Van 26 november t/m 9 december kun je tot wel 43% korting krijgen bij het besteden van je miles. Dit betekent dat je een reservering moet maken binnen deze datums. Je reisdatums mogen natuurlijk verder in de toekomst liggen. De korting is alleen van toepassing op bepaalde routes. Tussen Newark en Londen vlieg je bijvoorbeeld voor slechts 48.000 miles in business class. Een review met United Airlines kun je hier en hier lezen. Helaas liggen de meeste routes niet heel dicht bij huis. Toch som ik er hier een aantal op:

  • Los Angeles naar Taipei voor 67,500 miles in business class (EVA Air)
  • Los Angeles naar Seoul voor 60.000 miles in business class (Asiana)
  • Washington naar Beijing voor 67.500 miles in business class en voor 81.000 miles in first class (Air China)
  • Newark naar Beijing voor 81.000 in first class (Air China)
Eva Air Business Class “Royal Laurel Class”

Ook binnen Amerika zijn er enkele routes waarbij je een korting kunt krijgen op je LifeMiles. Zo vlieg je voor slechts 4.500 miles van Newark naar Bosten en voor slechts 5.000 miles van Newark naar Chicago. Dit zijn allemaal maar een paar voorbeelden van wat mogelijk is, er zijn er nog veel meer.

LifeMiles kopen met 150% bonuspunten

Op dit moment heeft LifeMiles toevallig een promotie waarbij je 150% bonus miles kunt krijgen bij het aankopen van miles. Dat is zeker een interessante promotie, omdat het aantal bonus miles dit jaar nog nooit zo hoog lag. Deze promotie loopt t/m dinsdag 3 december. Voor deze promo die je je echter wel te registreren. Vervolgens kun je tussen de 1.000 en 200.000 miles kopen en dan de bonus ontvangen.

lifemiles

Bron: One Mile At A Time, Beeldmateriaal: LifeMiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *