Laatste kans om SPG punten met 35% korting te kopen & 1.25% cashback

SPG Punten Promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het loyaliteitsprogramma van Starwood, SPG, heeft nu een promotie lopen waarbij je punten kunt kopen met 35% korting. Omdat dit loyaliteitsprogramma vanaf augustus in het programma van Mariott opgenomen wordt, zal dit waarschijnlijk de laatste keer zijn dat je SPG punten kunt kopen.  Deze promotie geldt wanneer je tenminste 5.000 Starpoints koopt in één transactie. Deze promotie is geldig tot 20 juli 2018.

SPG Punten kopen 35%

Starwood 35% korting

Je kunt maximaal 30.000 punten kopen in een kalenderjaar. Indien je deze nu aanschaft met de kortingspromotie, dan betaal je $682.50 voor deze punten. Je account moet wel minstens 14 dagen oud zijn alvorens je deel kunt nemen aan de promotie.

Deze punten kun je op een aantal manieren inzetten:

  • Gebruiken voor je hotelovernachting bij Starwood
  • Overschrijven naar Mariott in een 1:3 ratio
  • Overschrijven naar een Starwood partner

De meeste mensen zullen de punten gebruiken om over te schrijven naar een van de vele partners. Dit kun je bij nagenoeg alle parnters doen in een 1:1 ratio, waarbij je ook nog 5.000 bonus punten krijgt voor elke 20.000 punten die je overboekt. Voorbeelden van deze partners zijn Flying Blue en Alaska MileagePlan.

Omdat het programma in augustus overgaat naar Mariott, kun je de punten ook overboeken naar Mariott. De meeste partners zullen ook beschikbaar blijven bij dit programma en die kun je dan ook overboeken. Daarbij krijg je voor elke 60.000 die je overschrijft, 15.000 bonus punten. Dit zal dus hetzelfde zijn als nu het geval is, gezien de 1:3 ratio.

Je kunt de punten ook overboeken naar een account op hetzelfde adres. Dit adres moet dan wel 30 dagen al hetzelfde zijn. Op die manier kun je wellicht gebruik maken van de bonus mocht je deze net niet halen bij het overschrijven van je punten. Het overboeken is gratis, maar neemt wel een aantal dagen in beslag.

1,25% cashback

Bij het aankopen van de punten kun je ook nog 1,25% cashback krijgen via Topcashback.com. Hiervoor ga je eerst naar Topcashback, ga vervolgens naar Points.com en klik op de link naar Starwoord Preferred Guest. Je komt dan op de pagina waar je de punten met korting kunt kopen, waarna je dus ook nog 1,5% cashback ontvangt. Het aanmelden/gebruiken van deze cashback website is gratis en je kunt het laten uitbetalen via bijvoorbeeld Paypal. Meer informatie over cashback programma’s kun je in dit artikel vinden.

Starwood Cashback

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *