Krijg nu tot 50% korting bij Design Hotels1 min leestijd

Mainport Hotel Rotterdam - Design Hotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu tot 50% korting krijgen voor een overnachting bij Design Hotels. De organisatie is onderdeel van Marriott en bij sommige hotels kun je ook gebruik maken van de Marriott Bonvoy voordelen. Voorbeelden van aangesloten hotels zijn bijvoorbeeld Roomers Frankfurt in Frankfurt en Fresh Hotel in Athene.

Nu 25 tot 50 procent korting bij Design Hotels

In Nederland zijn er vijf hotels onderdeel van Design Hotels. Je krijgt nu tot 30% korting bij Kazerne in Eindhoven en ook bij het Kruisherenhotel in Maastricht. Daarnaast kun je ook verblijven bij Sir Adam Hotel en Sir Albert in Amsterdam, of bij Mainport in Rotterdam. Bij deze hotels krijg je nu helaas geen korting met de Community Deal. In België kun je met 35% korting verblijven bij The Dominican in Brussel.

Alle hotels die je kunt boeken met korting kun je vinden op deze pagina van Design Hotels. In totaal zijn er 71 hotels wereldwijd die je kunt boeken met de Community Deal korting.

Design Hotels 50% korting

Sinds een aantal jaar is Design Hotels onderdeel van Marriott. Echter kun je niet bij alle hotels gebruik maken van de Marriott Bonvoy voordelen. Op de website van de hotelketen kun je filteren op hotels die deelnemen in het loyaliteitsprogramma. Er zijn 35 hotels die je kunt boeken met de Community Deal korting die ook deelnemen aan Marriott Bonvoy.

Design Hotels heeft op dit moment ook andere promoties. Zo krijg je tot 20% korting voor zomerse bestemmingen en kun je ook gebruik maken van Last-minute weekend aanbiedingen. Boek je ver vooruit, dan kun je ook tot 30% korting krijgen op je verblijf. Vaak is er ook een korting bij nieuw geopende hotels.

Afbeeldingen ©Design Hotels/Mainport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *